Selamlar,
Öyle geçerken meyveli yoğurt yobaba adinda bi kucuk bufe gorduk küçük kaseye soğuk yoğurt gibi koydular üstünede cok az meyve serpiştirdik bide fistik ezmesi. Yani bu kutudan 2 tane aldık
804₺ Ödedik adedi 400₺ idi.
Kadın tek tek doldurmasaydi yani iadelik durum olsaydı almayacaktım ama ayıp olur diye aldım. Dol@ndirilmiş gibi hissediyorum😁
Yobaba diye mini büfe gorurseniz girmeyin etten pahali bide migros yogurt kutulari vardi arkada %6500 kâr marji var tabi bi kaç aya kapanmaz ise.
Not:
Double İskender yedik 320₺ ödedik, iskender den pahalı.
Ailem Türkiye'de ve ben uzun süredir yurt dışında yaşıyorum. Genelde pek sevmem ama başkasının işine karışılmasın ve esnaf kazanmasını isterim. Geçenlerde 1 adet sigorta bozulmuş 1 metre kablo değişimi ve sigorta değişimine ayrı ayrı 5000TL yazdılar. Normalde evde olsam fiyat sorar yaptırmazdım. Kendi yapabileceğim bir iş ama olsun 2000 TL yok yani fiş fatura vermiyorlar 10.000 tl istiyorlar. Fatura istedim zorla başkasından kesmişler. Dedim usulsüz bu git kendi adına kestir. Vergi mükellefi değilmiş zorladım vergi dairesine git makbuz al diye.