Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hatırlayamadığınız ya da kanıtı dahi olmayan bir olayı insanlar yanlış anlayabilir diye gelip yazmayacaksınız o zaman. Daha 2 gün önce bir kategori moderatörü @ArelDigital; i mağdur etti diye yetkisini alıp kısa süreli ceza vermek yerine moderatör olarak yaptığı için SÜRESİZ olarak uzaklaştırdım ben.

@ArelDigital; mağdur edilmişti gelip yazsın ne yaptığımızı tavrımızı net olarak ifade etsin.

Herkes yaptığı ya da yazdığı şeyin arkasında durmak zorunda.

Etiketleme için teşekkürler. Yaşadığım olayda yönetimin sergilediği tavır, aslında forumun vizyonunu net bir şekilde özetliyor. Bir moderatörün, mevkisini kullanarak sebep olduğu mağduriyet karşısında 'arkadaş kayırmacı' bir tutum yerine; kuralları tavizsiz uygulayan ve en ağır yaptırımı (süresiz uzaklaştırma) anında devreye alan bir irade gördüm. Adaletin kişiye göre değil, kurala göre işlediğine bizzat şahit oldum. Yönetimin bu net duruşu, biz kullanıcıların platforma olan güvenini perçinleyen en büyük teminattır.
Bu konu hakkında zaten bir teşekkür konusu açacağım şimdiden bir kez daha teşekkür ediyorum. @Coşkun Çetin;