1- Yolculuk nasıl? Batum'da otogarda indik ardından taksiyle mi gitmeliyiz,
2- Paramızı Türkiye'de lariye çevirip mi gidelim? Dolara çevirip orada mı lariye çevirelim? Yoksa direkt orada TL'yi mi lariye çevirelim? Okuduğuma göre sınırda bozdurmak yerine merkezde bozdurmak daha avantajlıymış,
3- Muhakkak şurayı gezin, görün, burada yemek yiyin dediğiniz bir yer var mı?
3- Genel olarak Batum sınırlarından çıkacağımızı sanmam, genede araç kiralayalım mı? Yoksa bolt/taksi işimizi görür mü?
4- Ayrıca yeme/içme, alkol, sigara, alışveriş gibi fiyatlar hakkında da genel bir bilgi alabilirim.
Şimdiden değerli vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim
Yol çok güzel. Özellikle kışın biraz zor olabilir. Ancak
doğal açıdan gayet güzel. Ben giderken benzer bir yol izledim. Trabzon'da 1 gün kalmıştım. Rize yolu çok hoşuma gitmişti. Biraz soğuk olur. Batum merkez tarafına götürürler sizi zaten. Şahsen arabaya gerek duymadım. Ancak sizin tercihiniz. Kalabalıksanız mantıklı olabilir. Ancak
Batum küçük yer. Gideceğiniz yerler muhtemelen bellidir. Onun dışına pek çıkmazsınız. Aklımda tutamadım isimler nedeniyle yerleri. alfabeleri tuhaf. kalpli malpli resim gibi. Ancak genel itibarıyla bize yakın bir millet. Türkçe biliyordu çoğu. Yemekleri güzeldi. Ben gittiğim zaman çok uzun yıllar önceydi. Alkol ve sigara ucuzdu.
sobranie cocktail alabilirsiniz
. Kadın kısmı onu seviyordu. ilgi çekiciydi

o aklımda kalmış. sigara için
sobranie tavsiye ederim. ben sigara ve alkol kullanmıyorum. Ancak gittiğim zamanlar içen biriydim. Ben, 8 sene önce gittim. Pek değiştiğini sanmıyorum. Genel anlamda, küçük İzmir gibiydi. İzmir'den gitmiştim. Öğrencilik dönemlerimde... Gidilir. Bir kere görülür. Ancak kumara dadanmanızı önermem. Yiyin için gezin. Keyfini çıkarın. Biraz üşürsünüz ancak anı olur.