Umarım her şey yolunda gider ve işi kaparsınız🤌
Hayat işte hocam, umarım her şey gönlünüzce olur
Hayat sürprizlerle dolu. Umarım beklediğinizden daha iyi geçer ve bundan sonrası sizin için daha güzel olur.
Hayat her zaman yeni umutlarla doludur. İnşallah girer ve mutlu olursunuz hocam
Her şey gönlünüzce olsun.
Bol şans hocam cumartesi günü güzel haberler bekliyoruz
Hakkında hayırlısı olsun 🙏
Sizin adınıza sevindim.

Umarım dilediğiniz gibi olur, her şey yolunda gider.
umarım görüşme güzel sonuçlanır dostum, okudukça ben mutlu oldum heyecanın ve mutluluğun daim olsun başarılar
Umarım hakkınızda hayırlısı olur hocam.
Her şey gönlünüzce olsun.
herşey gönlünce olsun hocam.
Her şey gönlünüze göre olsun hocam
adınıza çok sevindim hocam
herşey gönlünüzce olsun
Şahane / mükemmel... Her şey siz nasıl arzu ediyor iseniz öyle olsun hocam, umarım kurtulursunuz, ancak zaten öyle görünüyor, hayırlısı....
işte bu olay küçük gibi görünüyor ama çok büyük bir değişime yol açacak. İşte buna hayatın bilinmezliği diyoruz. gerçekten yarın ne olacağı. belli olmaz. bol şans
Yaşadığınız heycanı biliyorum hocam. Bende yeni mezun ve aktif iş arayan biri olarak ne zaman böyle belli belirsiz bir durumla karşılaşsam heyecanlanır o günü iple çekerdim. Hakkınızda hayırlısı olsun, o iş size hayırlı gelecekse nasip olsun inşallah.
Sizin adınıza çok sevindim hocam. Dilerim kalbinizin ekmeğini yersiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Şimdiden başarılar dilerim.
Herşeyin hayırlısı nasip hocam nasipten öte gidilmiyorhakkınızda hayırlısı olsun
Hayırlı olsun patronum
Biraz geç oldu ama anca görüşmeler neticelendi, herkese tekrar çok teşekkür ediyorum iyi dileklerinden ötürü.
Müdürüm şu anda Türkiye'nin en tanınmış firmalarından birinin satış müdürü olmuş, konu açıldıktan sonra 3 kez buluştuk, uzun uzun oturduk, konuştuk, bu hafta sonu tekrar beraberiz inşAllah. Şimdilik çalıştığım yerde devam ediyorum ancak yakında yanına transfer olup Türkiye geneli güzel projeler gerçekleştireceğiz firma adına, en azından niyetimiz bu, yorum yapan arkadaşları bilgilendirmek istedim