keyfe keder bi dükkan açarım küçük, ama nasıl bi dükkan ?
köhne, sokak arasında, kimsenin o iş koluna ihtiyaç duymayacağı bir yerde atıyorum tencere imalatçılığı. esnaflarla dükkanın önünde tavla oynuyoruz, ayda bir müşteri geliyor ama tavlayı bırakıp müşteriye bile bakmıyoruz. o derece şımarığız. bütün gün çay içip emekli albay gibi dükkan önüne araba park edenleri kovalayıp gündem, siyaset makara tukara yapıyoruz. evi arabayı çektimmi ufaktan bi dükkan gerisini at borsaya keyfe keder tahta oynat.
müstakil dubleks bi ev, şehir dışında (köye yazıyonuz dalga geçerek ama her erkeğin hayali)
bir adet doblo yeni kasa yada egea 1.6 (gülmeyin, bu önemli günlük binilecek çokta göze batmamalık esnaf spec olacak parayı bulduk diye hemen monşörleşmeye gerek yok)
bir adet audi rs6 kapıda olsun (gösterişsiz hızlı aile babası hesabı sadece anlayan bilsin)
bi keyiflik karavan pickup arkası çekme karavan bile olur
küçük ufak 3-4 kişilik yağmurdan koruyacak mütevazi basit bi tekne arada olta atıp iki tek atmalık kafa sıfırlamaya
bi ufak laf olsun beri gelsin kimseye değil kendime açmalık dükkan
çok büyük bi hayalim yok. 60-80 milyona hepsini çözerim gibi...
sonra düşünüyorum yolda yürürken kafana şimşek düşme ihtimali daha yüksek tüpçü o parayı yedirir mi diyorum bilet almaktan vazgeçiyorum.