AdsenseAccount adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam istediğinz gibi olur inşallah bir nebze geliştirmelere devam etmenızı tavsiye ederim beta olarak tanıdıklarınıza musterılerınızde test etmenızı beta sonrası bence pazara çıkartmanızı öneririrm hakkınızda hayırlısı hocam
Bu kararları ben almıyorum ben yazılımcıyım burada yazılımı kendim yaptığım için paylaşmak istedim şirket kararı yazılım hazır olduğunda ücretsiz çıkarılması

Rashand adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhabalar bir kaç sorum var,
Sistem wordpres gibi kendi serverında çalışan plugin ekleyebilceğin tarzda mı olacak yoksa kapalı kutu olarak sizin sistemlerde mi çalışacak ?
Sistemin yazılım altyapısı nedir ?
Birde ileriki ekleyceğiniz templatelerde bootstrap ikonlarını kullanmayın derim göze pek hitap etmiyor.
Bende pazaryerleri + woocomerce entegratör yapiyorum şuan kendim kullanp geliştiriyorum yavaş yavaş
Sistem kullanıcının ssl, domain, hosting gibi şeylerle uğraşmaması üzerine, kendi serverında kullanmak isteyenlere daha farklı bir paket veriyoruz çekirdek kodlar şifreli oluyor istediğiniz gibi modül eklenti tema geliştirebilirsiniz bunları markete yüklemek için bize göndermeniz gerekiyor güvenlik kontrolünden sonra yüklüyoruz
Sistemin altyapısı php ama php yazılımcınız yoksa bizim ekibimiz sizin için ücretsiz çalışıyor ticket üzerinden modül entegrasyon isteğinde bulunacaksınız 1 hafta içerisinde markete yüklenecek
Google analytics gibi dış analytics ihityacınız yok
Chatbot modülüyle artık chatbotlarada bağımlılığınız kalmayacak

Rashand adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende pazaryerleri + woocomerce entegratör yapiyorum şuan kendim kullanp geliştiriyorum yavaş yavaş
Bunuda şimdi gördüm mesela krowten üzerinden sitenizi açtığınız zaman bunu api ile birden fazla wordpress sitene veri dağıtımı amacıyla kullanabiliyorsunuz yani 1 ana site 100 alt paravan site açabilirsiniz