Merhabalar, dedem 4. evre küçük yapılı kanser tedavisi görmekte. Kendisi 82 yaşında ve annem babam sürekli kendisiyle ilgileniyor geçtiğimiz hafta 13 gün hastanede yattı neyse bu süre zarfında kemoterapiye girdiği herkes amca araba al çocuklarına vs demiş illa dedem de tutturdu araba alalım diye. Annem babam heyete götürdüler fizik tedavi doktoru fıtık olmasına rağmen amcam zaten raporu alır benim yazmama gerek yok diyerek 0 vermiş, göz doktoru gözlük kullanmasına rağmen zaten amcam alır gerek yok diyerek 0 vermiş ve sonuç açıklandı 88 almışız, dedem akşamdan beri bu duruma üzülmekte. Burada arabayı illa almak zorunda değiliz maksat dedem istiyor diye annem babam alınsın demekteydi kendi arabası olsun bindirsinler gezdirsinler diye zaten babamın aracı bulunuyor. Şimdi sonuç itibariyle bugün itiraza gittim bana dedikleri İzmir şehir hastanesi, Denizli devlet hastanesi veya Muğla devlet hastanesine gitmeniz gerekmekte dediler. 2 doktorun not vermemesi yüzünden şimdi oralara mı gidip gelicez birde aydında onkolojide tedavi gördüğü için gittiğimiz yer bizden evrakları verip aydından imzalatılmasını isteyecek git gel yapacağız ayrıca rapor günü tekrardan gitmemiz gerekecek bu durumda ne yapmamız gerekir sizce? Şu rapor sonrası eğer göz ve fizik tedavi 1 puan dahi verse aydındaki doktorlardan şikayetçi olacağım.