Ben yazılımcıyım zaten nodejs çalıştırıp tema giydirdim three.js çalışıyor tamamen düz html verileri ana merkezden api ile çekiyor yazılımın tasarımını merak ediyorsanız özelden atabilirim ayrıca gördüğünüz hatalar nedir
Hayır 15 yıldır yazılımcıyım ben yapay zeka çıkmadan önce framework yazıyordum tailwindcss framework ile yapıldı manus ile de benzer tasarımlar yapabilirsiniz tabi ama verileri api ile çekiyorum react + tailwind karışımı
https://deneme.krowten.com.tr/ alın size bir deneme deployu kurdum (biz shopify rakibiyiz) herkes kendi panelinden 21 aralıkta sitesini açıp istediği modül ve entegrasyonu kuracak. Türkiye pazarını odooya bırakmayacağız
"Türkiye pazarını odooya bırakmayacağız." Garip bi düşünce sistemini gerçekten geliştirirsin ödeme sistemleri ürün içi görseller sepete ekleme kısımları daha kaliteli vs vs yani tamamen bi sistem yazdıktan sonra rakip olmaya aday olursunuz ama bu firmaya piyasayı pazarı birakmayacagiz kelimesi çok kötü niyet olarak görüyorum. Ve yaptığınız site tamamen yapay zeka zaten çoğu yapay zeka tailwind kullanıyor. Yine de hayırlı olsun yolunuz açık olsun