Em1rhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 yıl önce açmış olduğum hesaptan 20₺ kredi borcum kalmış oda faizle 80₺ olmuş. Ben unutmuşum tabi, daha sonrada hiç kredi çekmedim sadece vadesiz hesap kullandım. Numaramı 3 yıl önce değiştirdiğim ve numaram benim adıma olmadığı içinde bana ulaşamamışlar. 1 hafta önce ev adresime haciz kağıdı gelmiş. Olayı anlayıp avukatımı arayıp borcumu ödedim. Fakat dava hala devam ediyormuş borçu ödediğim halde. Yani demem oki siz siz olun kredi borcunuzu öderken 10 lira bile olsa kesintiymiş vb demeyin.
Buna benzer birseyle karşılaştım ben ama tam tersi. Evkurdan zamanında bir cihaz aldim. Her ay olarak düzenli taksitlerini ödüyordum her neyse taksitler bitti aradan 2 sene geçti hani çalışıyorum düzenli gelirim var sigortam var 2 yıldır kredi cikmiyor bana en sonunda bankaya gittim banka da sizin tüketici krediniz var ödememişsiniz ondan dolayi size kredi cikmiyor demişti. Affaladim tabi öyle krediniz var diyince nereye var dedim evkura ne kadar borcum 0.01 ₺ yani 1 kuruş o 1 kuruş yüzünden 2 yil boyunca kredi notum düşükmuş evkuru aradım tabi hemen borcu o 1 kuruşu kendi ödediler. Dava acicaktim babam bırakmadı yoksa her konuda hakliydim.