Merhabalar, öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.
Arkadaşlar hayırlısıyla 4-5 aya evladım Dünya'ya geliyor, isteyen herkese nasip olsun.
Asıl konumuza gelecek olursak ben çocuğum için her ay hisse kağıtları vs. almak istiyorum her ay 1000 tl 500 tl gibi rakamlar atarak orada belirli bir yaşa gelene kadar unutmak istiyorum açıkcası en azından gelecek zaman da istediği ülkeye giderken veya istediği şeyleri yaparken sıkıntı çekmemesi adına bir miktar para birikir diye düşünüyorum. Belki düşüncem yanlış olabilir ama aklıma bu tarz bir fikir geldi
Daha önce bu tarz bir işle hiç uğraşmadım sizlerden istediğim ise nereden alım satım yapabilirim, nereden takip sağlayabilirim bunları bana detaylı öğreten bir video rehber tarzı bir arayışım mevcut.
Bildiğiniz, bunu izle kesinlikle bilgi sahibi olursun dediğiniz videoları rica edicem sizlerden.
Not: arkadaşlar altın al daha mantıklı diyenleriniz olabilir veya gümüş al daha mantıklı diyebilirsiniz ama o alanda da imkanım oldukça bir şeyler yapmaya çalışıyorum, sadece biraz da bu alanda bilgi sahibi olmak ve geleceğe bir şeyler yapmak istiyorum
Okuyan herkese çok teşekkür ederim
hocam bankaların bes sistemi oluyor mesela bu tarz şeylere bakabilirsiniz