Selamlar R10,
Bir süredir kendi kullandığım ihtiyaçlara göre AI tabanlı bir web paneli geliştiriyorum.
Henüz olmuş demek için erken, o yüzden acımasız eleştiriye ihtiyacım var.
Panelde şu an:
- 🎥 AI video üretimi (birden fazla model)
- 🖼 AI görsel oluşturma
- ⚡ viral mini AI uygulamaları
- 🔍 resim kalite artırma / upscale
özellikleri var.
Ama benim asıl merak ettiğim şu:
Bir R10 kullanıcısı olarak siteye girince ne hissedersin?
Özellikle şunları yorumlamanızı isterim:
- İlk izlenim (güven verir mi?)
- Arayüz karmaşık mı, sade mi?
- Bunu kullanırım dediğin bir özellik var mı?
- Ne gereksiz, ne eksik?
- Para verilecek bir şey mi, yoksa direkt çıkılır mı?
Kırılmam, tam tersine olumsuz yorumlar daha değerli.
İncelemek isteyenler için:
🔗
https://nanoinf.com
Link sadece bakıp yorum yapabilmeniz için.
Satış, paket, fiyat vs. konuşmuyoruz.
Zaman ayırıp eleştiren herkese şimdiden teşekkürler
📌 Not
Yorumlara göre paneli güncelleyip burada da paylaşmayı planlıyorum.
Gerçek kullanıcı görüşü almadan ilerlemek istemedim.
İnceledim, genel olarak emeğin belli olduğunu söyleyeyim. Böyle şeyleri gerçekten kullanan biri olarak yazıyorum.
Siteye girince ilk his fena değil ama biraz neye odaklanmalıyım sorusu oluşuyor. Video, görsel, mini uygulamalar derken her şey var ama hepsi aynı anda sunulunca kullanıcı olarak biraz dağılıyorum. Belki daha net bir ana odak faydalı olabilir.
Güven tarafı tamamen kötü değil ama AI tarafı artık çok dolu olduğu için insan ister istemez temkinli yaklaşıyor. Ürünün arkasındaki hikâye veya neden bu paneli kullanmalıyım kısmı biraz daha anlatılabilir gibi geldi.
Arayüz sade, bu iyi bir şey. Karmaşık değil ama biraz da düz hissettiriyor. İlk girişte kullanıcıyı içeride tutacak küçük bir yönlendirme veya vurucu bir detay olsa daha iyi olur.
Kullanırım dediğim özellikler var mı dersen, video ve upscale tarafı dikkat çekici. Mini AI uygulamalar kısmı ise biraz kararsız kaldığım bir alan, ya daha fazla parlatılmalı ya da biraz sadeleştirilmeli gibi.
Şu haliyle para verir miyim sorusuna dürüstçe cevap vereyim:
Henüz değil. Ama potansiyel var. Özellikle biriki özelliği öne çıkarıp gerçekten bunu başka yerde bulamam hissi verilirse işler değişir.
Özetle fikir güzel, emek var ama ürünleşme tarafı biraz daha netleşirse çok daha güçlü olur. Kullanıcı geri bildirimiyle rahatlıkla toparlanabilecek bir iş gibi duruyor.