Yarın ihtar çekeceğim. Kafasına göre askıya alıp neye göre 90 gün bloke koyuyorlar?
13. SÖZLEŞME SÜRESİ VE FESİH
13.1. 13.1. İşbu Sözleşme Taraflarca feshedilmedikçe yürürlükte kalacaktır. İŞYERİ tarafından 30 gün, PAYTR tarafından 30 gün önceden yapılacak fesih bildirimi ile Sözleşme sona erdirilebilecektir. Fesih süresi, fesih bildiriminin tebellüğ edildiği gün başlayacaktır.
Kimse bana 30 gün önceden tebellüğ etmedi mağazamı askıya alınacağını.
Mağaza özelinde değil sektörel diye de belirttiler. Yani sözleşmeye aykırı hiçbir içeriğimde yoktu. Neye göre 90 gün bloke koyuyor bakalım?
Bu mesajımda ihtar çekeceğimi belirtmiştim. Ertesi gün noter üzerinden ihtar çektim.
Bugün ödememin tamamını yapmışlar.
Ben kurtuldum. Allah yardımcısı olsun PayTR ile iş yapanların.
Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Destekleri çok kötü.
Bir şey soruyorsunuz saatler sonra alakasız bir yanıt alıyorsunuz.
Kullanıcı karttan ödeme yapıyor, ödeme çekiliyor. Ama sizin Bildirim URL'inize onay mesajı dakikalar sonra geliyor. Kullanıcılar param çekildi hizmetim nerede diyor.
Saçma sapan banka hataları geliyor. Soruyorsunuz, banka sizinle çalışmak istemeyebiliyor diyorlar. Ne alaka aynı kart ile 10 dk önce ödeme aldım diyorsunuz. Şartlar bu şekilde diyor !?
Türkiye içinde
iyzico'dan şaşmayın. 2 - 3 kuruş fazla verin, kaliteli hizmet alın ve hizmet verin. Sizden hizmet alanlar PayTR'yi bilmiyor, sizi biliyor.