Gezilla adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
LİNKTREE TARZI tek sayfalık site yaptırmak istiyorum.
Aklıma gelenler yazdım. Süre ve fiyat bilgisi ile geri dönüş yapmanızı rica ediyorum.

* Php site yaptırılacak.
* Headerda Sitenin adı olacak.
* Ana sayfada gezinin adı ve tarihi yazacak. Tıklanacak link linktr.ee deki gibi kutu şeklinde gelecek. Kutular oval olmayacak. Köşeleri dönüşlü dikdörtgen olacak. Link aynı pencerede açılacak.
* Sağ alt Köşede Whatsapp ikonu olacak. Tıklayınca whatsapp açılacak.

* Footerda Sosyal Medya İkonları olacak. Instagram ve Facebook
* Footerda Firmanın adı, adresi ve telefon numarası yazacak.
* Footerda Bilgi Bankası ve İletişim linkleri olacak.

* Ana sayfada YURT DIŞI TURLARI, YURT İÇİ TURLARI, İSTANBUL TURLARI şeklinde üç kutu olacak. Gezileri bu kutuların altına sürükleyebileceğim. İstersem bu kutuları panelden gizleyebileceğim ve kategorize etmeden listeleyebileceğim.

İÇERİK GİRERKEN,

* İsteğe göre dikdörtgen şeklinde resim ekleyebileceğim. Eklediğimde kutunun içinde gelecek. Eklemediğimde boş gelecek.
* İcon seçeceğim. (İconları siteye yükleyebileceğim) Sol başta Yuvarlak içinde gelecek.
* Gezi Adı (Sola yaslanacak) İsteğe göre gezi adını kalınlaştırıp renklendirebileceğim.
* Gezi Tarihi (Manuel gireceğim) İtalik olacak.
* İsteğe göre üçüncü satır ekleyip yazı yazabileceğim. Örneğin etkinlik dolduysa KONTENJANIMIZ DOLDU Veya SON 4 KİŞİ yazabileceğim. Bu kısmı isteğe göre kalınlaştırıp renklendirebileceğim.
* Kutuların arkaplan rengini değiştirebileceğim.

* Admin panelde Gezileri sürükleyerek aşağı yukarı taşıyabileceğim.
* Panelde gezi adı ve tarihi tablo olarak yanyana gelecek.
* Aktif / Pasif yapabileceğim.
* Aktifler ayrı bir yerde, Pasifler ayrı bir yerde görünecek.

* Sitede istediğim kadar yeni sayfa açabileceğim.
* Bilgi Bankası'ndan link verebileceğim.
* İletişim sayfasında iletişim formu olacak.

* En alta tek satırlık linkler ekleyebileceğim. (Etkinlikleri Whatsapp'dan Takip Edin)
* Panelde gezilerin arasına istediğim kadar navbar ekleyebileceğim.
Pm gönderildi.