Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ilana daha yeni koydum dediğiniz gibi Slim modeli en mantıklısı bende adil fiyat koydum diye düşünüyorum piyasa düz kasa dijital ps5 ler bile 17 18 e gidiyor.iPhone gibi fazla değer kaybetmeyen cihazlar.
Sözüm meclisten dışarı hocam, evet ps ler uzun süre değerini koruyor ancak 6 çıktığında düşer ama ona da en az 2 yıl daha var gibi görünüyor
Omurcn53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her zaman en büyük hayalim PS almaktı, en son Playstation 2 hediye gelmişti, hala tamirsiz bir şekilde 100+ cdli oyunla duruyor.
Bu ekonomi de onu almaktansa pc alırım kol bağlayıp oynarım dediğim için de hiç bir zaman alamadım

Arada bi ps2'yi açıp winning eleven 9 oynayıp geçiyorum...
Fantezi ürünü bunlar ya, ben de açıkçası oyuna sarmaktan da korkmuyor değilim; hep iş hep iş hep spor; aslında rutinlerim çok iyi; bi bakmışsın oyuna dalıp gitmişim
MariaDB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pro modeline bakarsan fiyat dahada artıcak hocam
Pro çok anlamsız geldiği için hiç bakmıyorum hocam ya, zarif olsun ince olsun; hatta cd sürücüsü bile önemli değil beni cd ile de uğraştırmasın dijitalden alırız oyunu. Slim cihazlar 3 nesil için de en iyi seçenek gibi duruyor. ps3-4-5
EmreNN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
en iyisi hiç paran olmayacak. böyle dertleri olmuyor o zaman insanın
Miss gibi hocam, ah eskiden paramız mı vardı; cipsten çıkan tasolarla sokağın ortasında oynardık. tasomuz yoksa borç taso alıp oynardık. Ağaçtan ağaca atlar portakal mandalina yerdik. Konsol çıktı mertlik bozuldu....