Biz tepkimizi göstermezsek "devlet ödeme şirketlerine ödeme şirketleri vatandaşa sonra hepsi vatandaşa" gibi bir durum olur. Ayrıca diğer ödeme kuruluşlarıyla ilgili şikayet olursa onlar da yazılıyor yine foruma. Burası bilgi paylaşım forumuysa herkes yaşadığı şeyleri yazabilir. Neden almanyadaki türkler hep türkiyedeki insanları sakinleştirme çabası içerisinde anlamıyorum. Davulun sesi uzaktan hoş geliyor galiba. Burda paypal bile yok, stripe doğru düzgün çalışmıyor herkes paytr ve iyzicoya mahkum gibi bir durum var. Yurtdışından ödeme almak için kendimizi bunların beğenisine sunuyoruz adeta.
Hocam tepki dediğinize katılıyorum. Tepki her olayda verilebilir. Fakat anlatmak istediğim şu Gerek
@R10; gerekse Coşkun Çetin Beyin PayTR gibi kurumlar için öncelik tanıdığını sanıyor olabilirsiniz fakat hiç sanmıyorum sizlerde burada kurumsal olup iş yapsanız sizin de açılan şikayet konularınız ilk etapta bekletiliyor yanlış isem düzeltirsiniz. Sallıyorum X markaya bu denli sürekli konularda öncelik tanınıyormuş gibi sanki r10 konuyu sansürlüyormuş gibi konular açılması hoş değil! Aksine öncelik tanınsa da yeridir. Çünkü bu tarz projelere r10 gibi firmalar ön yargı ile yaklaşıyor olabilir bu psikolojide düşünmek lazım bundan 5 ay önce
@PayTR; Kayıt oldum sorun yaşadım r10 dan yazdım 1 saate çözüldü işim bu mükemmel bir şey bence destek sisteminde bekletiliyoruz bu bir imkan.
Diğer konulara gelecek olursak haklısın hemde çok haklısın pos yok 2 firmadan başka alternatif yok insanlar nereden satış yapacak inan gidişatı bende bilmiyorum bende aktif satış yapıyorum bir gün benim anlaşmam da bitebilir sabırlı olmak gerekiyor diye düşünüyorum. Sonuçta rıskımızı Allah veriyor.
Bugün A pos firması olur yarın B illaki bir yerde oluruz hocam kayıtsız olun.