aksoyinsaat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar sadece fikrimi paylaşmak için yazıyorum. PAYTR kendini kanıtlamış büyük bir firma böyle yaparsak diğer büyük firmalar foruma neden kayıt olsun herkesin bi anda bi firmaya yüklenmesine gerek yokki. İlgili kurumlara şikayet edebilirsiniz neden r10 da algı yaratalım ki karşı taraf şirket kimsenin parasına çöktüğü yok sonuçta. Ayrıca son dönemlerde ödeme kuruluşlarına yapılan baskı ve süreci biliyoruz biraz anlayış gösterelim!
Biz tepkimizi göstermezsek "devlet ödeme şirketlerine ödeme şirketleri vatandaşa sonra hepsi vatandaşa" gibi bir durum olur. Ayrıca diğer ödeme kuruluşlarıyla ilgili şikayet olursa onlar da yazılıyor yine foruma. Burası bilgi paylaşım forumuysa herkes yaşadığı şeyleri yazabilir. Neden almanyadaki türkler hep türkiyedeki insanları sakinleştirme çabası içerisinde anlamıyorum. Davulun sesi uzaktan hoş geliyor galiba. Burda paypal bile yok, stripe doğru düzgün çalışmıyor herkes paytr ve iyzicoya mahkum gibi bir durum var. Yurtdışından ödeme almak için kendimizi bunların beğenisine sunuyoruz adeta. Her tarafımızı mıncıklıyorlar sonra beğenmedim deyip atıyorlar. Ne güzel istanbul be.