Merhaba arkadaşlar

R10’a üye oluşumun tam 19. yılı. Acısıyla tatlısıyla pek çok şey yaşadım bu forumda, çok şey öğrendim, çok şey paylaştım ve çok şey kazandım r10 bana hem maddi hemde manevi çok şey kattı..

Üye olduktan sonra her alanda yeni bir şeyler öğrenip, çoğu konuda kendimi geliştirip bilgi sahibi olabildim. Yeni iş fırsatları edinip çok güzel kazançlar sağladım ve en önemlisi çoğu şeyden tecrübe ve bilgi sahibi olabildim..

Her zaman söylerim hem forumda hem realde. " R10 koca bir hazine sandığıdır açmasını bilene "

Çok güzel dostluklarım oldu 19 yıllık bu süre zarfında, çok iyi arkadaşlar, kardeşler tanıdım hepsi bir birinden kıymetli ve bir birinden değerli. Tek tek isim yazmaya kalkarsam sayfalar yetersiz kalır..

Yeri geldi çoğu konuda fikir ayrılıklarımız oldu, yeri geldi kırgınlıklarımız oldu tartışmalarımız oldu ama her ne olursa olsun hepiniz benim için çok değerlisiniz..

Burada herkes ailesinin , çoluk çocuğunun ve kendisinin rızkını kazanmak birşeyler yapıp hayatta ve ayakta kalabilmek için mücadele ediyor.. Allah hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın..

Foruma üye olduğum zaman 16 yaşında bir çocuktum, bugün 36 yaşındayım..

Başta üst yönetim Coşkun hoca olmak üzere sonrasında tüm moderatör arkadaşlara, akabinde kategori moderatörü ve diğer tüm üye arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.. Başka bir r10 yok arkadaşlar r10’a sahip çıkalım..
İyiki varsınız