kadersiz35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese Merhaba kendim için bir tane eklenti yaptım ve ücretsiz dağıtıyorum. Bu eklentinin amacı hem yazıları otomatik olarak paylaşmak hemde instagram postlarınızı özel olarak zamanlayabilir ve yayınlayabilirsiniz.
Eklentinin muadilleri yıllık en az 50 eurodan başladığını unutmayınız. Bir teşekkürü çok görmeyin...

Eklentinin bazı özellikleri :

🚀 Otomatik İçerik Paylaşımı: WordPress'te yayınladığınız yazıları anında Instagram'da paylaşın. Başlık, link ve etiketler otomatik olarak çekilir.
🌐 Gelişmiş Proxy Desteği: Hesap güvenliğiniz için farklı IP adresleri üzerinden işlem yapın. Instagram limitlerine takılmadan güvenle paylaşım yapın.
Esnek Zamanlama Sistemi: Gönderilerinizi hemen paylaşmak zorunda değilsiniz. İleri bir tarih ve saat belirleyerek paylaşımlarınızı planlayın.
👥 Çoklu Hesap Yönetimi: Tek bir panel üzerinden birden fazla Instagram hesabını yönetin, hesaplar arasında kolayca geçiş yapın.
🖼️ Akıllı Medya Seçimi: Paylaşımlarda "Öne Çıkan Görsel"i veya yazı içindeki "İlk Görseli" otomatik olarak kullanın.
🔒 Üst Düzey Güvenlik: Session ID ve Token bilgileriniz admin panelinde maskelenerek (****) gösterilir, verileriniz güvende kalır.
📝 Detaylı Log Kayıtları: Başarılı paylaşımları ve olası hataları raporlayan detaylı log sistemi ile tam kontrol sağlayın.
Lisans ve Bütünlük Kontrolü: Uzaktan doğrulama ve dosya bütünlük taraması ile eklentiniz her zaman güvende.

indirme linki : Wordpress İnstagram otomatik paylaşım eklentisi

Kurulum :

İnstagram profilinize geldiğinizde, sağ tıklayıp incele diyin ve ardından resimlerdeki bilgileri alıp eklentiye girebilirsiniz.

Kuramayanlar için fiyat : 250 TL

Ek olarak Hosting ihtiyacınız için :
Wordpress Hosting için
1GB SSD Web Alanı
50GB Aylık Trafik
1 Adet MySQL
Limitsiz E-Posta
1 Adet FTP Hesabı
Ücretsiz SSL Sertifikası
7/24 Teknik Destek
Cpanel/Linux
Almanya Lokasyon