Yapay zeka yazısına geçmeden önce ben köşeyi dönmedim arkadaşlar sadece otomatik olarak birkaç kanalda deniyorum köşeyi dönersem bu botları başkasına satmakla uğraşmam :d

Dijital dünyada pasif gelir elde etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. İçerik üretme stresine, saatlerce montaj yapmaya ve video yüklemek için alarm kurmaya son! Elimizde, birbirini tamamlayan iki devasa bot var.
🤖 1. Bot: AI Destekli Shorts Oluşturucu
Bu bot, belirlediğiniz niş alanlarda (Motivasyon, Bilgi, Eğlence, Finans vb.) saniyeler içinde benzersiz videolar üretir.
* Akıllı İçerik Seçimi: Trend konuları ve ilgi çekici metinleri otomatik belirler.
* Görsel & Ses Uyumu: Stok videoları, yapay zeka seslendirmelerini ve alt yazıları otomatik birleştirir.
* Telif Kontrolü: Telif hakkı sorunlarını minimize edecek şekilde özgünleştirme yapar.
📅 2. Bot: Akıllı Paylaşım & Zamanlayıcı
Videonuz hazır olduktan sonra işin angarya kısmını bu bot üstlenir.
* Çoklu Platform Desteği: YouTube Shorts, TikTok ve Instagram Reels uyumlu.
* Stratejik Zamanlama: Hedef kitlenizin en aktif olduğu saatleri belirleyin, o paylaşsın.
* Sıralı Gönderim: Tek seferde 1 aylık içeriği yükleyin, bot her gün düzenli olarak paylaşımı yapsın.
* Açıklama ve Etiket (Hashtag) Yönetimi: Her video için etkileşim odaklı açıklamaları otomatik ekler.
Karmaşık ayarlarla, kodlarla veya saatlerce süren edit işlemleriyle uğraşmanıza gerek yok. Sistemin çalışma mantığı "İçerik Senden, İşçilik Bottan" prensibine dayanır:
1. Metinlerini Hazırla: Yapay zekaya (ChatGPT vb.) hazırlattığın video metinlerini, senaryoları veya ilgi çekici bilgileri basit bir .txt (Metin Belgesi) dosyasına alt alta yapıştır.
2. Dosyayı Bota Göster: Hazırladığın metin dosyasını bota yükle.
3. Gerisini O Halletsin: Bot, dosyadaki her bir satırı otomatik olarak analiz eder; uygun görselleri bulur, seslendirmeyi yapar, alt yazıları ekler ve videoyu render alıp paylaşım sırasına koyar.

🎁 Forum Üyelerine Özel Fırsat!
Bu iki botu set halinde alan ilk 2 kişiye özel fiyat 1000TL
📞 Detaylı Bilgi ve Demo İçin: PM atabilirsiniz.

Örnek videolar:
https://youtube.com/shorts/ZZnaYDBXk...ppWzu3ZsJJN-nF
https://youtube.com/shorts/ooPfrPYDK...sPvCb1G7dRMIfJ