Flutter ile geliştirmiş olduğum App Store ve Google Play'de yayında olan kelime oyunum satılıktır. meşhur kelime savaşı oyunuyla aynı konsepttedir. multiplayer şekilde iki kullanıcı verilen soruya karşılıklı cevap verir. bu konseptte özellikle Türkiye'de bildiğim kadarıyla başka app yok. uygulamada gördüğüm eksikleri ekleyerek 1 tık daha iyi bir uygulama olarak geliştirdim. (1 soru ve 4 şık şeklinde değil. Konsepti araştırın kelime savaşı app örnek) uygulama yeni, pek ilgilenmedim diğer projeler sebebiyle. güzel bir ismi vardır, tiktok, instagram reklamları ile kullanıcı çekilebilir.

📌 eğer havuzda yeterli kullanıcı yoksa kullanıcılar botlarla eşleşir. gelişmiş, birebir insan hareketleri sergileyen bot sistemi geliştirdim. bir insan gibi farklı sürelerde cevaplar verir, hatta yanlış cevap bile verebilir. Liderlik tablosu da vardır rekabet ortamı katması amacıyla.

📌 Her kullanıcının kullanıcı adı vardır ve bu kullanıcı adlarını aratarak birbirlerini arkadaş ekleyebilirler, rastgele eşleşip oyun oynadıkları kullanıcılara arkadaşlık isteği gönderebilirler.

📌Düello'ya davet seçeneği ile arkadaş oldukları kullanıcılara düello isteği gönderebilirler. istek gönderince karşı tarafa bildirim gider. ayrıca oyun bitince tekrar oyun daveti de gönderebilirler.

📌 Admin panel mevcuttur, kullanıcıları , soruları ,kayıt olan kullanıcı sayısını, oynanan oyun sayısını görebilirsiniz. (396 adet soru var, panelden ekleyebilirsiniz)

📌 Admob geçiş ve ödüllü reklam ile uygulama içi satın alma mevcuttur. ödüllü reklam izleyerek enerji ve elmas kazanabilir kullanıcı veya satın alabilir.

📌 kelime savaşında tespit ettiğim kadarıyla kullanıcıların en büyük şikayeti özellikle kadın kullanıcıların rakiplerin soruya yanıt vermek yerine bel altı cevaplar vermesiydi. bunun için raporlama sistemi ekledim. her yanıtın yanında küçük rapor butonu bulunur ve bu butona basarak o kullanıcı ve mesaj rapor edilir. admin panelden de bu rapor edilen mesaj ve kullanıcı görünür. kötü yanıt verenleri banlayabilirsiniz. (şu tarihe kadar yasaklandınız, sebep şu... şeklinde mesaj gösterilir).

📌 App Store ve Google Play'de yayında sizin hesaplarınıza transfer edilecek. kaynak kod verilecek.

Bu fiyata böyle bir projeyi yaptırmanız mümkün değil. bu tip multiplayer kelime oyunları tutuluyor. bunu düşünerek geliştirdim zaten.

Uygulama linki : PM ile verilecek
Yayınlanma zamanı : 25 Ağustos
Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : Admob ve abonelik mevcut
Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı : günlük 0-10 tl arası
Uygulama tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler : Kaynak kodları ile birlikte devir edilecektir.
Uygulamanın kullandığı sunucu/hosting var mı, var ise dahil mi, sunucu/hosting gereksinimleri neler : 0 tl - firebase tabanlı olduğu için ücretsiz plan şuan iş görüyor. Admin panel için ucuz bir host iş görür.
3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? :hayır, ben geliştirdim.
Geliştirici hesabı dahil mi? : Hayır dahil değil
Herhangi bir hukuki problem var mı (telif hakkı vb) : Yok
Uygulama satış fiyatı : 10.000₺