çok uzundu okumaya üşendim dia ya attım kısalttım sitedeki metini merak edenler için: "<dia:simple-answerMetin ciddi suç iddiaları, tehditler ve sağlık-hukuk kayıtlarında usulsüzlük şüphesi içeriyor.</dia:simple-answer> Yazar, Sansar Salvo adıyla elde ettiği telif ve dijital gelirlerin aile bireyleri ve çevresince zorla yönlendirilmeye çalışıldığını, darp ve tehditlere maruz kaldığını, istemeden belgeler imzalatıldığını ve siber suçlarla hesaplarına müdahale edildiğini anlatıyor. Hastane epikrizleri, e‑Nabız kayıtları ve adli dosyalarda tarih/ içerik tutarsızlıkları ile sahte belge şüphesi ileri sürülüyor; EKT ve iğne uygulamaları konusunda rıza dışı işlem iddiası var. 2024te fiziki saldırı yaşadığını, sosyal medya hesaplarının hacklendiğini, finansal işlemler ve aboneliklerde izinsiz çekimler olduğunu söylüyor. Bazı ölümlerle ilgili çevresine dair şüphelerini ve kendisine cinayet/uyuşturucu gibi suçların yıkılabileceği endişesini paylaşıyor. Sonuçta, tüm şikayetlerini geri çekmeyeceğini ve kamuoyuna duyuru yaptığını beyan ediyor."