Merhaba,
Amerika ve İngiltere şirket kurulum hizmetleri veriyoruz. Her ülkenin kendine göre artıları ve eksileri bulunuyor, Dubai şirketinin kurulum/yönetim ücretleri ödeyeceğiniz bağkurdan birkaç kat daha fazla olacaktır. İngiltere düşük yönetim ücretleriyle, Amerika ise vergi avantajlarıyla daha çok ön plana çıkıyor.
Sorularınız olursa whatsapp hattımızdan iletişime geçebilirsiniz.
İletişim Bilgilerimiz:
Whatsapp: 0850 308 5778
Email:
destek@sirketim.uk
R10 Konumuz:
https://www.r10.net/bozdurma-exchang...8127463-a.html
Bilgilendirme için teşekkürler aklımdasınız hocam.
Valla tam araştırdığım konu bu aralar. Ben de internetten üyelik satacağım yakın zamanda. Henüz burada şirket kurmadım. Emekli ortağım üzerinden ya Türkiye de kuracağım ya da başka ülkede. En doğrusu en uygunu nasıl olur araştırıyorum. New mexico mantıklı gibi ama yine yıllık vergisi osu busu vs vermek ve uğraşmak istemiyorum. En kolay en ucuz banka hesabı kolay alınan hangisiyse öğrenmek istiyorum
Hocam türkiye de kalacaksan senin en için ucuz olanı araştır ve kullan derim. Benim Amerika'ya taşınma planım var. O yüzden bir tık işime yarayabilir.
Bizim sektörde en büyük isimlerle bağlantılıyım fena paralar döndüğünü biliyorum. o yüzden bir tık daha masraf yapabilirim ama uzun vade de daha iyi ve karlı bir şey olur