Bartuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet, bizim sorumluluğumuz olmayan bir konuda size yardımcı olmaya çalışırklen ekibimiz hatalı bir işlem yapıp mevcut veritabanı üzerine veri yazarak 1 gün geriye gitmeniza yol açmış. Bu siz açıklandı ve özür dilendi.

Bunun öncesinde veritabanımı sildiniz diyerek hukuki işlem başlatacağınızı da belirtmiştiniz. Buna rağmen müşteri memnuniyeti amacıyla bizler sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz, elimizden geleni yapıyoruz. İnsan hatası kaynaklı bir hata olmuş ve veritabanı üstüne yazılmış.

Hiçbir yükümlülüğümüz olmamasına rağmen imaj yedeğinden silinen hizmetiniz içindeki veritabanınız için uğraşırken bu durum yaşandı.

Yani burada konuyu sizin vicdanınıza bırakıyoruz. Biz de hata olsun istemeyiz, müşteriyi önemsemiyor olsak zaten hiç emek bile harcamayız.

Tek anlamadığım konu burada bu konuyu açmış olmanız size nasıl bir fayda sağlamakta?
https://www.r10.net/nasil-bilirsiniz...kurallari.html ""Nasıl Bilirsiniz" kategorisi, Türkiye merkezli firmalardan hizmet almış üyelerin olumlu veya olumsuz deneyimlerini paylaşabileceği bir alan olarak tasarlanmıştır. Hizmet almak istediğiniz firmalar hakkında bilgi edinmek veya diğer kullanıcıların deneyimlerinden faydalanmak için bu kategoriyi kullanabilirsiniz. Firmalarla ilgili daha önce açılmış konuları inceleyebilir ya da yeni bir konu açarak daha önce bu firmalar ile çalışmış kullanıcıların fikir ve deneyimlerini paylaşmasını isteyebilirsiniz."

Eskiden guzelnettr kullanıyordum ve öneriyordum. TR sorulduğunda hala guzelnettr öneren bir insanım. Ama son zamanlarda şikayetler fazla artmadı mı sizce de? Mesela destek ekibinin yapay zeka copy paste yapması gibi şikayetler görüyorum. Bu konuda bir düzenleme yapmanız gerektiği düşüncesindeyim. Tabii sizlerin kararı..