Merhaba,

Detaylı güncel fiyat listesi çıkardım;

• AMD Ryzen 7 9800X3D - 21.200TL
  • MSI RTX 5060 TI 16G Gaming Trio - 32.200TL
  • MSI Pro B650-P Wi-Fi - 11.400TL
  • MSI MAG A1000GL - 8.500TL
  • MSI PRO MP341CQ 34 - 12.800TL
  • Samsung 990 PRO 2TB - 11.000TL
  • Samsung 990 PRO 1TB - 6.500TL
  • NZXT - Kraken 360mm Liquid Cooler - 10.000TL (20 BİN CIVARINDAKİ FİYATLAR STOK SORUNU SEBEBİYLE GEÇİCİDİR, GERÇEK FİYATINI YAZDIM.)
  • G.Skill Trident Z5 RGB 64 GB (2x32) - 35.000TL
  • BitFenix AL118 ATX Mid Tower Siyah Kasa - 5.500TL
  • Rampage gaming mikrofonlu Kulaklik - 2.000TL
  • SteelSeries Apex 3 Oyuncu Klavyesi 2.500TL
  • Logitech G305 - 1.500TL
15.12.2025 İTİBARİYLE GÜNCEL TOTAL 160.000TL SIFIR FİYATI.

Şimdi 2. el fiyatını değerlendirelim;

Fiyat değerlendirmesi yapmadan önce dikkat etmemiz gereken önemli detaylar var, bunlar neler?
Fatura ve Kutu durumu.
Ürünlerin kullanım süresi/satın alma tarihi.
OC durumu ve kullanım amacı.

Bunları konu içerisinde göremediğim için eklediğiniz görseli detaylıca inceledim ve incelemem sonucunda;
Mouse Pad'in yıpranma durumunu ve sisteminzde bulunan donanımlarının çıkış tarihini değerlendirdiğimde cihazınızın en fazla 1 kaç aylık olduğunu tespit edebildim.
Profilinizi incelediğimde editör olduğunuzu ve cihazınıza yaptığınız yatırımı değerlendirdiğimde video editörlük işlemleri için kullanmış olabileceğiniz konusunda kuvvetli tahminim oluştu.
Kullanım amacınızı değerlendirdiğimde ise OC'li ürün kullanmadığınızı düşünüyorum.
Yaşadığınız şehir, ekipman seçiminiz değerlendirildiğinde ürünlerin faturalı olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca masa düzeni, beyaz sistem tercihi ve temiz bir masa ve ekipmanlara sahip olduğunuzu gördüğümde kutularını aynen sakladığınıza adım gibi eminim.

Tüm bunlar değerlendirildiğinde fatura tarihleri, fatura tarihindeki fiyat payı, Türk insanının güncel ekonomik ve psikolojik alım gücüne bakacak olursak pazarlığa açık olmak suretiyle 116.000TL kafi bir fiyat olacaktır.
Fakat bu fiyat tabii esnaf satış fiyatı olarak değerlendirilebilir. Bu sebepten satılması aylar sürebilir, acil ihtiyaç durumunda 95.000TL gibi bir fiyata düşülmesi gerekecektir.
Sistemin satılması zor bir fiyat bandında olduğunu düşünürsek parça parça satmanın daha akıllıca bir hareket olacağı aşikar.

Yardımcı olabilmek umuduyla yazdığım bu mesaj, umarım işinize yarar.

Sevgi ve saygılarımla...