Çok teşekkür ederim hocam
çok geçmiş olsun elbette dışardan yemek yediğimiz yerleri iyi seçmek lazım
Çok teşekkür ederim evet gerçekten çok çok dikkat etmek lazım. O kadar bilinçli olmama seçmeme rağmen zehirlendim; öyle sağda solda yemek yemem hep en kaliteli yerlerde yiyorum. Şüphe duyduğum bi yerse tavuk yerine et tercih ediyorum ama anladım ki konu tavuk olunca hiç bi yere güvenmemek hatta mümkünse uzun bir süre hiç tavuk yememek lazım
Bu aralar tavuk yerken dikkatli olmak lazım. Özellikle iyi pişmemiş tavuk sorun çıkartabiliyor. Geçmiş olsun.
Kesinlikle hocam. teşekkür ederim
Cuma günü ben de yaşadım, kusma daha yeni durdu ishal geçmiyor. Kusmaktan öğürmekten kemiklerim göğüs kafesim sızlıyor. En son sadece safra çıkarıyordum.
Geçmiş olsun hocam. Siz çok daha kötü etkilenmişsiniz hala devam ediyorsa mutlaka doktora gidin ben gitmediğim için çok pişman oldum ancak şu an iyiyim
geçmiş olsun bu medyada ki zehirlenme vakalarından dışardan dolayı yemek söylemez oldum.
Ben de daha dikkatli olmama rağmen başıma bu geldi. çok uzun bir süre tavuk yemeyi düşünmüyorum.
Geçmiş olsun hocam allah beterinden korusun.
Çok teşekkür ederim, amin hocam kimsenin başına vermesin
et kolay kolay zehirlenme yaptırmaz tavuklu makarna dan olabilir
sanıyorum ki evet
Dikkatli olun hocam çok geçmiş olsun.
çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim
Çok Geçmiş olsun hocam, Bende Öğünlerimin %70-80 civarında dışardan yiyen birisi olarak son zamanlarda çıkan haberlerden sonra %10 seviyelerine indirdim
Ben de bir şeyler düşüneceğim, zaten uzun bi süre evde dahi tavuk yemek istemiyorum iğrendim.
Hocam geçmiş olsun.dikkat edin.
Çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun. Göze direkt tavuk çarpıyor. Tavuğun iyi pişmesi gerekir. Tabii yediğin yiyeceklerin durumunu tam bilemeyiz ama önceki yorumlarda da bir arkadaş "tavuk" konusuna dikkat çekmiş. Çok yerinde. Genel bilgilendirmemizi yapalım. Tavuğun herhangi bir yerinin çiğ kalması bile tehlikelidir. Beyaz etlerde çiğlik durumu sağlık açısından yüksek risklidir. Salmonella ve Campylobacter gibi bakteriler barındırabilir.
Tekrardan çok geçmiş olsun. Bir daha başınıza böyle bir şeyin gelmemesi dileğiyle...
Çok teşekkür ederim, tavuk konusu gerçekten çok çok sıkıntılıymış haberlerde görmemize ve dikkat etmeme rağmen başıma gelince anladım
tavuk ürünlerinden çekinirim genelde özellikle dışardan söylenenlerden yüksek ihtimal tavuk olabilir çok geçmiş olsun.
çok teşekkür ederim
Hocam şöyle söyleyeyim hastahaneden yeni geldim. Dün gece bilindik bir pizza zincirinden her zaman yediklerimden yedim lakin sabah şiddetli baş ağrısı mide bulantısı gibi şeylerle hastahaneye gittim neredeyse herkes aynı şikayetlerden geliyor ve bazı türleri 6-9 saat arasında semptomlar o süre zarfında ürediği için daha geç fark ediliyor takviye içmekte fayda var ve dikkatli beslenmekte
Çok geçmiş olsun, hastanede neler yaptılar? Ben gitmediğim için pişman oldum 2 günüm zehir oldu belki gitseydim daha hızlı iyileşirdim
Geçmiş olsun. Ben de sürekli olmasa da haftada 2 öğün falan dışarda yerim, özellikle tavuk türevleri tercihim olurdu ta ki 2 ay öncesine kadar. Kayınpederi bi akşam acile götürdük farklı bi sebepten, orda beklerken yanımızda duran hastalardan biri (uzun boylu cüsseli bi ablamız) önce duvardan destek aldı sonra yere yığıldı. Eşi yanına geldiğinde tavuk yediğini kuvetle muhtemel ondan zehirlendiğini söyledi. Kadıncağızın yanımda yere yığılmasından beri 2 aydır cesaret edip tavuk yiyemedim.
Korkunç, sanırım çok uzun bir süre ben de tavuk yemeyeceğim.
Hocam bu dönemlerde hem esnafın, hem de ürünlerin kalitesi yerlerde. Hatta çukur kazarak yerlerin de git gide altına giriyorlar. Her gün evde ye demiyorum. Fakat 7 günün çoğunu evde hazırlanmış gıdalarla beslen derim
Valahi hocam zamanımı yemek hazırlamaya harcamak istemiyorum. Bir dönem Alodiyet ile çalışmayı denedim, teorik olarak muhteşem bir oluşum. Senin diyetine uygun sağlıklı yemekleri günlük olarak hazırlayıp evine teslim ediyorlar. Ama pratikte sürekli yanlış gelen yemekler, gecikmeler iletişim kopuklukları. oturmayınca bırakmak zorunda kaldım.
Spor yaptığım için sürekli et-tavuk-balık yemek zorundayım ve bunları doğru karbonhidratlarla yemem gerekiyor. Evde hazırlık çok zor ama zehirleneceğime mercimek-nohut falan yerim daha iyi. Bir daha dışarıdan tavuk tövbe..
Geçmiş olsun. Ayran iç. Tavuktur %90
Teşekkür ederim
teşekkür ederim
Teşekkür ederim hocam sağ olasın
cok gecmis olsun agacim Allah sifa versin
Çok teşekkür ederim sağ olasın
Çok dikkatli olmak şart, hele ki bu zamanda...
Size tavsiyem ufak tefek bilginizin olmasıyla bile siz kendi yemeğinizi kendiniz yapsanız daha iyi... Arkadaşım da çok değil 3-4 gün önce Dışardan yediği yemekle zehirlendi ve yoğun bakımdan yeni çıktı. Sıkıntı bir durum.
Geçmiş olsun hocam
Bilgiyle ilgisi yok hocam eşşek kadar adamım yapamayacağım yemek yok da

Zamanımı ayırmak istemiyorum, o vakti işlerime ve spora falan ayırmak daha mutlu ediyor.
Belki bana yemek yapacak birisiyle anlaşmayı denerim bir ayar çekeceğiz artık. Daha önce bunu yapan kurumsal firmalardan ALODİYET i denedim ama stabil değiller.
bu hafta 2 genç yakınım zehirlenip hastanelik oldu, sanırım vakalar çok arttı geçmiş olsun size de
Gerçekten tehlike her yerde. teşekkür ederim sizin yakınlarınız için de geçmiş olsun
çok teşekkür ederim
Dışardan herşey yenir ama tavuk yenmez.
Nöbetteyken hariç onun dışında dışardan yemeği kestim. Çiğ bile olsa kendi yaptığımı yiyorum.
Gerçekten hocam bir daha tövbe, dışarıdan asla tavuk yemem.
Geçen esprisini yapmıştım hatta, dönerciye gittim tam tavuk yiyecektim ölmek için çok gencim diyip et döner yedim.
1 hafta sonra başıma bu geldi

üstelik özel diyet ürünleri hazırlayan yani sağlıklı profili çizen bir işletmeden yedim tavuklu makarnayı.
Geçmiş olsun, şüphelendiğiniz işletmeyi Alo 174'e ihbar edin.
Deneyceğim teşekkür ederim
Yemeğinizi kendiniz yapın.
Dışarıdan kesinlikle yemeyin.
Çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun, son zamanlarda bu tarz olaylar çok patlak vermeye başladı..
Evet, çok teşekkür ederim
En son burger king den zehirlendim bende bir kaç ay önce. Dışarıdan tavuk yemeği bıraktım.
İşte tavuğu bırakmak için başımıza gelmesini beklememek lazımmış. size de geçmiş olsun.
sıkıntı tavukta, dışarıdan tavuklu yemekler istemeyin hatta bim a101 şok gibi yerlerden tavuk bile almayın, kısacası bir süre tavuk yemeyin.
Kesinlikle.
benimde başıma geldi, sinemaya gitmiştim, sinemadan önce kaliteli bir yerde hamburger yemiştim fiyatı da az değildi neyse
sonra sinemaya gittim filmin arasında bir canga bir su aldım onu yedim, film bitti eve geçtim bir baş ağrısı bir ateş bir miğde bulantısı vs..
hiç bu kadar berbat hissetmemiştim doğrusu. neyin zehirlediğini yada dokunduğunu bilememek çok can sıkıcı.
bu gibi durumlarda istifra etmek çok faydalı bol su içmek ve doktora gitmek.
ha doktorlar da istifra'dan sonra ya kalçadan bir iğne yapıyor ya serum vs.
mide yıkamasını daha kötü bir durumda belki.
- geçmiş olsun
Tavukburger miydi hocam? geçmiş olsun. Etburger miydi? etten zehirlenilir mi merak ediyorum çünkü ben de etten şüphelendim ama herkes tavuktandır diyor
Geçmiş olsun, aynısını 2-3 sene önce yaşamıştım ve gece en az 6-7 uyanıp kusmuştum. Çok kötüydü
Çok teşekkür ederim