Merhabalar, 3 gün önce anneannem'i kaybettim. Ölüm Allahtandır, buna bir şey diyemem. Lakin başından beri kafamda soru işaretleri var ve bundan kaynaklı savcılığa suç duyurusunda bulunmak istiyorum. Kimseninde hakkına girmek istemiyorum. Bilen olursa yanıtlarsa, bende ona göre hareket edeceğim.

27 Kasım'da anneannem'in kan kusması sebebiyle ambulans çağırdık. Ambulans 20 dakika müsait hastahane bulabilmek için mahalle arasında bekledi. Sondasında Eğitim Araştırma hastanesine götürüldü. Oradaki ilk belirtiler yutkunamamaydı. Bilinci açık ve benimle iletişim kurabiliyordu. Doktorlardan bir tanesi el testi yaptı. Sol elinle burun ucuna dokun. (Sorunsuz dokundu). Sağ elinle burun ucuna dokun dediğinde burun ucunu asla tutturamadı. Bu belirtiler güçlü pıhtı belirtileriymiş. Biz bilmiyoruz tabi. Serum taktılar mr vs çektirdiler. 2 gün anneannem 15 kişinin yanında gözlem odasında bekletildi. 3. gün inme odasına alındı ve gece kalbi durdu. 15 Dakikalık kalp masajı sonrası kalbi atmaya başladı. Hemen yoğun bakıma aldılar. 3 Gün önce'de beyin ölümü sonrası vefat etti.

Sürekli araştırıyorum ve ihmal olduğunu düşünüyorum. Bir suçlu aramıyorum. Bir başkasının canı yanmasın istiyorum. Bilgisi olan kişiler bilgilendirebilirlerse çok iyi olur.
Araştırmalarım, gittiğimiz gibi inme kodu ile müdahale edilmesi gerektiği ve anında monitöre bağlanıp ayrı bir odada takip edilmesi gerektiğiydi. Yutkunamayan birinin sıvı birikimi ve nefes alamaması sonrası kalbi durması beklenmeyecek bir durum değil.

Son olarak bilmeyen arkadaşlarımda bir Fatiha okursa çok sevinirim. Teşekkürler.