Lomepal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aşşşşşşşşşırı güzel proje ancak temaları neden özellikle 2012 havasında tutuyorsunuz radyo siteleri
Güzel yorumunuz için teşekkürler. Biraz da maziyi canlandıralım istiyoruz.
kokdemirkaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun hocam. sadece temayı beğenmedim biraz daha modern cafcafsız olsa daha iyiymiş
Güzel yorumunuz için teşekkürler. Bunu forumun teknik sorumlusu @Regex; e ileteceğim.
Project10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun beğendim vbulletin hangi sürümü acaba ? bende 3.8.x ve 4.2.x var farklı bir projede forum açmak istiyorum bu sürümlere uygun temaları nereden bulabilirim ?
Güzel yorumunuz için teşekkürler. Vbulletin 3.8.x sürümü hocam. Bu konuda uzman arkadaşımız @Regex;
bicerdover adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam hayırlı olsun. temaya çok ısınamadım ama proje olarak nostaljik oldugu için çok mutlu oldum. zamanında bira.fm vardı onun gibi de konsept birşey ayarlayabilriseniz günlük 1 tık benden garanti
Güzel yorumunuz için teşekkürler. Bu önerinizi dikkate alacağım hocam.
Kamp264 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırli olsun Allah utandırmasın.Aslında insanlarımizın Karıştırdığı bir konu ,Radyo ve müzik kültürünu birbirine karıştırıyoruz.Ben şahsen radyo dinlemeye bayılırım isterse hiç muzik calmasın.
Güzel yorumunuz için teşekkürler.
Gumusdere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun hocam
Runaway adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun. Kadroda Regex'i görmek dikkatimi çekti, kendisi vBulletin alanında geçmişten iyi bildiğim sağlam coderlardandır. vBulletin piyasasında Hasann abinin 2016 yılında açtığı vBulletin-TR'de de yanılmıyorsam yönetici ve coder ekibindeydi, sırf bunun hatrına bile üye olunur Başarılar dilerim.
Güzel yorumunuz için teşekkürler. Dedikleriniz doğrudur hocam.
depresanz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mobil uyum şart
Güzel yorumunuz için teşekkürler. Bunu dikkate alacağız hocam.
YesilPusula adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun, bitmeyen vbulletin sevdalarından biri daha. Regex varsa 3.8.x vardır zaten.
_Forbidden_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kime ait hocam? Hayırlı olsun başarılar dilerim
Güzel yorumunuz için teşekkürler. Forum Absent, S4S, Regex e ait.
Jonezz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun