Haz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dopaminle ilgili konunuzu gördüm. Sosyal medyadan dolayı dikkat dağınıklığı ve isteksizlik var sanırım. Başlıyorsunuz ama bitirmeye derman-sabır kalmıyor. Günümüzün yaygın dertleri.

Değer arz eden hiçbir iş kısa vadede para kazandırmaz. Bunun yazılımı, taslağı, ekibi, sermayesi, yatırımı, vergisi cartı curtu birçok aşılması gereken durumu var.

Tavsiyem:

Paraya odaklanmayın. Hayatta neyden keyif aldığınızı düşünün ve bu alanda ilerleyin. Tek bir alana fokuslanın ve uzmanlaşın.

Uygulama yapacaksanız da kodlama aşamasında ve projeyi büyütmeye çalışırken; keyif alacağınız, vaktin nasıl geçtiğini anlamayacağınız bir alanda olsun.
hocam dopamin yönetimini eskisine göre daha iyi yapıyorum şehir değiştirdim önceden dışarı çıkmazken şuan sahilde yürüyorum geri dönüyorum duşumu alıyorum aslında bu sorunu çözmemi hareketen geçiren bir nokta ise o kadar aptal insan varki sosyal medyada takipçi sayısına bakıyoruım 100-200k aylık geliri sponsorlar vs vs 200-300k paso kazanıyor o zaman içinden diyorum ya bu 200-300k kazanıyorsa benim kazanmamam kazanamam çok aşırı anormal geliyor bana