burakszn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
YouTube, spam paylaşımlarını önlemek için öneri sistemini belli aşamalarda sınırlandırmaktadır. Örneğin, kanalınız yeni açıldığında videolarınız genellikle 1.000–2.000 izlenmeye ulaştıktan sonra öneriler kesilebilir. Daha sonra bir üst izlenme aşamasına geçersiniz; bu kez videolarınız 20.000–35.000 izlenme aldıktan sonra önerilme durur ve izlenmeler bu aralıkta sabitlenir.
Sonraki aşamada ise paylaştığınız bazı videolar çıkış yakalar; ara sıra 1 milyon izlenmenin üzerine çıkan videolarınız olabilir. YouTube, son güncellemesinde bu tür bir algoritmayı özellikle spam amaçlı açılan kanalları engellemek için geliştirmiştir.
Bu nedenle videolarınızı adım adım ve düzenli olarak, mümkünse günlük paylaşmanız önemlidir. Eğer paylaştığınız videolar sıfır izlenmiyorsa, bu kanalda devam edebilirsiniz. Zamanla kanalınızın izlenmeleri yukarıda bahsedilen şekilde aşama aşama artacaktır.

Benimde yeni açtığım kanal da adım adım ilerleyip bir anda çıkışını yaptı

Benim ilk 5-6’sı 1k6k arası izlendi sonraki 5 video 0 izlendi ya da 1-2 nedeni nedri? 1 aralıkta attım ilk vidroyu kanal da 2016 ve her gün aynı saatte at mıştm