Skoda Kodiaq
VW Tiguan
Nissan Qashqai
Toyota Hilux
Ford Ranger
Kia Sportage
Şimdi bu yazdığım araçları gerçekten önerdiğim için mi yazdım? Hayır, elbette. Kroniklerini ve arızalarını sizin araştırmanız gerekir.
Peugeot yazmadım çünkü 1.2 motoru kimse tavsiye etmiyor. Arabayı test etmiştik; konforu güzeldi, beğenmiştim ama motora güvenmediğim için tercih etmedim. Siz bilirsiniz; araştırır, beğenir ve alırsınız. Ben yorumumu yaptım.
Şahsen Kodiaq almak çok isterdim. Beğendiğim bir SUV. Superbi de ayrıca beğeniyorum.
VW Tiguan, benim beğendiğim bir araç değil ama zevkler farklıdır; belki siz beğenirsiniz diye yazdım.
Nissan Qashqainin motor kısımları belki sorunsuz olabilir ama bana göre konforu kötü. İç tasarımını da beğenmiyorum. Agresif arabaları severim; Nissan Qashqai bana çok oval görünüyor.
Toyota Hilux, son zamanlarda adını sık duyduğum bir araç. Hakkında fazla bilgim yok; Toyota markasına güvenerek yazdım. Araştırmanız gerekiyor.
Ford Ranger da aynı şekilde; gördüğüm ve duyduğum bir araç ama detaylı bilgim yok.
Kia Sportage ise hoşuma giden bir araç ancak arıza ve servis konuları hakkında bilgim yok.
Chery ve benzeri SUVlar da var ama ben genelde Alman, Japon ve bazı Fransız arabalarını tercih eden biriyim. Sunduğum seçeneklerde Çekya ve Kore araçları da dahil. Dediğim gibi hocam, araştırman gerekiyor.
Mesela önümde Egea 1.6 Cross ve Peugeot C4X seçenekleri vardı. Egeayı seçtim; şahsen beni üzmedi. 1.6 motor bence gayet sağlam. 320 Tork var. Rampa testi yaptık, Parasına göre güzel arabaydı.
Şanzımanı DCT çift kavrama. konforu zayıf olduğun için maalesef bir noktada sevmiyorum ve iç görünümü agresif değil. Mesela 2.el benzer paralara pejo iç görünümü daha konforlu ve agresif görünüyor.
Hayırlısı olsun. Unutmayın, bayiden sıfır çıkardığınız araba bile arızalı çıkabilir. Umarım sorunsuz bir arabaya denk gelirsiniz. Yapay zekâyı kullanmayı biliyorsanız kronik sorunları vb. konuları araştırabilirsiniz.
Ek not: şanzımanları araştırın