1. resimdeki koltuğu 2024’te yaklaşık 4 ay kullandım. Daha sonra iş değişikliği döneminde ihtiyaç olmadığı için aldığım fiyattan satmıştım. O dönem sanırım 13.999 TL’ye almıştım; muhtemelen son kalanlardan birini aldım çünkü stoklar tükenmek üzereydi.
Şimdi ise fiyatları uçmuş durumda. İkinci el ilanlarında olanlar da maalesef pek eli yüzü düzgün değil. Sattığıma pişman olduğum nadir ürünlerden biridir diyebilirim. Gerçekten çok rahattı. Tek problemi suni deri olmasıydı; yazın biraz terletebiliyordu, bu yüzden klimalı ortamda kullanmak gerekiyordu.
Neyse, tekrar bir koltuk ihtiyacı doğunca 1–2 haftadır bakınıyordum. Çoğu “oyuncu koltuğu” adı altında satılan, 13–15 bin TL fiyat bandındaki koltuklara dikkat ederseniz oturma yerleri dümdüz. Hani halıya oturmuşsunuz, koltuğa oturmuşsunuz pek fark yok. Hiç utanmadan bu fiyatları yazıyorlar (4. resim). Oturma kısmına bakar mısınız? Bugün otursanız bile zaten rahat etmeyeceğiniz belli; aradan 3 ay geçince o bölüm iyice düzleşecek, sünger içe gömülecek. Bunu tahmin etmek zor değil, hatta bununla ilgili bir sürü yorum da var. Kısacası paranıza yazık etmeyin.
Dediğim gibi bir süredir koltuk bakıyorum. Hem fiyatını hak eden hem de fiyatına göre konforlu bir şey olsun istiyordum. Bu süreçte 2. resimdeki Adore Ultra Comfort Çalışma Koltuğu’nu buldum. Oturma yerlerine dikkat ederseniz (3. resim) gayet konforlu, uzun süre rahatsız etmeyecek bir koltuğa benziyor. Şu an “Ön sipariştir! Tahmini kargoya veriliş tarihi 22–26 Aralık arasıdır.” şeklinde görünüyor.
Fiyatı 14.199,00 TL’den 9.939,90 TL’ye düşmüş, %30 indirim var; bence gayet iyi. Tabii henüz deneyimlemedim, gördüğüm kadarıyla konuşuyorum. Ama HP Omen Citadel’i alırken de deneyimlememiştim; görünüşü rahat olduğunu belli ediyordu. Yine de birçok 10–15 bin TL bandında satılan “oyuncu koltuğu”ndan daha iyi olacağını düşünüyorum.
https://www.adoremobilya.com/ultra-c...x112-120x65-cm
1. Resim

2. resim

3.resim

4.resim

https://www.adoremobilya.com/ultra-c...x112-120x65-cm