1 - Borca göre faiz oranları devasa ( ör: memurum naaştan 20k kesiliyor anxak faiz 25 30k geliyor aylık )
2- Eğer 1 gün gecikmeniz var ise ve 1 gün sonra hepsini ödeyeceğinizi borcu bitireceğinizi anlarlar isr veya yakalarlarsa anında o an icra açılıyor (muhtemelen içeride de tanıdıkları var)
3- Sözleşme ve senetleri saklamadıysanız kesinlikle hiç bir şekilde ulaşamıyorsunuz ne avukar ne firma vermiyor. ( saklıyor)
4- açılan icrayı bir şekilde kapatırsanız (ki borç bitmeye yakın yeni bir hesaplama ile ekstra faiz ekleyip ana paraya geri dönderiyorlar) bu seferde seneti icraya veriyorlar.

KISACASI UZAK DURUN HAYATINIZI YAKMAYIN. İCRAYA VERİLDİĞİM RAKAM 190K(ama normalde alınan ürünler vs toplamı maksimum 90k) , MAAŞIMDAN 200K PARA KESİLDİ VE BORCUM HALA 240K. MAĞDURLAR İÇİN GRUP VAR BEN VE BENİM GİBİ BİRÇOK SIKINTI ÇEKENLER VAR.

Hatta r10 üzerinde yapmaya çalıştığım ticaretlerin bazılarında bunlar yüzünden sıkıntı yaşadım. Gelen paraları görüyor avukat saatlik haciz talebi gönderiyor ve para blokeleniyor. Evet maaşımdan yasal kesinti olmasına rağmen.