yasinkarakus41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gezmek güzel ama bi yerden sonra insan boşluğa düşüyor kafa gidiyor emin ol. belli bi yerden sonra ben nerdeyim niye burdayım diyorsun. Amaçsızca gez eğlen yaşa yat kalk ye iç.... Gerçekten bir yere kadarmış bu işler. Ölene kadar gezip eğlenebileceğimi düşünüyordum (: O KAZIN AYAĞI ÖYLE DEĞİLMİŞ !
Beni daha çok kültür çakışması üzüyor dile her şeye adapte olunabilir zamanla kültür içinde öyle ama kültür en zoru gibi geliyor bana niyeyse

, Bugün 10 milyon doların var abd de yaşıyorsun dili biliyorsun en fazla ne yapabilirsin ki git en elit yerlerde yemek ye, ne biliyim las vegasın en elit yerlerinde kumar oyna Empire state binasında içkili maskeli partiler felan yada ne biliyim ibiza adasında partiler felan ver bence eğlenmekte dediğiniz gibi bir süre sonra boşluğa düşürüyor insanı hayatta bir amaç arıyor insan , ama bende tarih merakı var sürekli antik yerlere gitmeyi severim yaşanmışlıklar ile dolu rahat rahat yürüdüğümüz o edinburg sokaklarında ne biliyim belki asılar önce en büyük savaşlardan birisi dönüyordu tıpkı şuan anadolu toprakları gibi