moosy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar. içimi dökmek istedim 24 yasindayim sanaldan çalışıyorum allaha şükürler olsun maddi manevi açıdan durumumu çok iyi olmasada yaşatır. hayatım boyunca hayatıma kimse girip çıkmadı bunun en büyük nedeni özgüvenim karşı cins olunca cok daha fazla oluyor. dürüst olmak gerekirse yakışıklı değilim kendimide zaten beğenmiyorum. şükürler olsun bir engelim bir sıkıntım yok fakat dediğim gibi kendimi beğenmiyorum. annemin çalıştıgı yerde bir kız var annemi işten alırken bazen onuda bırakıyoruz ve en çok dikkatimi çeken konuşması oldu sadece kızla merhaba merhaba oluyor yolumuz 5 dakika annem sürekli bahsediyor ben konuyu kapatıyordum artık açıkcası hayattıma birinin girmesini çok istiyorum ama bu konuda çok zayıfım içimi dökmek istedim kötü insanlar değiliz kesinlikle konu başka yere çekilmesin lütfen aramızda kötü insanların oldugunu biliyorum belki aramızda benim gibi olanlar vardır
çevrende hoşlandıgın biri varsa direkt git konuş sen konuşmazsan başkası konuşur sonra yolda arkasından bakarsın Senin almaya cesaret edemediğin riski alanlar senin yaşamak istediğin hayati yaşarlar .d