hocam mesaj sahibi benim.
konuyu açan arkadaşa benzer ürünleri satıyoruz.benim ticaret puanım var bir aylık sürem dolmadı ilan açamıyorum.sana uygun fiyata verebilirim satarsın diye teklifte bulundum.
ilk mesaja anında dönen arkadaş forumda ilgisini çeken konulara anında mesaj yazan arkadaşımız saol veya buna benzer tek kelime etmedi.bende yukarda gördüğünüz son mesajı gönderdim.merak eden olursa tamamınıda gönderebilirim pm atabilir.şimdide ilgi çekmeye çalışıyo gibi geldi bana.
ismimi gizlemene gerek yok benim yazdıklarımda bir sıkıntı yok senin üslup ve tarzında sıkıntı var.bu arada konuda 5 ticaret puanı yok demişsin dogru sana yazdıgımda 6 olması lazım.şuan 7 puanım var bir tane olumsuz yorumda yok çok şükür.
Sana kendini açıkladığın için teşekkür ederim güzel insan. Sen burada haklısın ki konu başında da dedim. Karşı tarafı dinlemeden veya mesajların tamamını görmeden yorum yapmak doğru olmaz diye ki. Haklı çıktım şaşırmadım da. Seninde dediğin gibi arkadaş ilgi çekmek için konuyu açmış o belli oluyor. Şimdi müsaadenle arkadaşa onun dilinden 1 kelime edeceğim.
Kendisi konu açamadığı için benden rica etti bende güvenmediğim için görüldü attım olay bu.
Konu sizlik değil hocam bu konuyu da tartışma konusu olarak açmadım daha fazla yorum yapmasanız sevinirim.
Şimdi İşine Bak.