Grip mi bilmiyorum da içme suları bir garip. Herkeste karın ağrısı var. Geçmiş olsun size de.
arkadaşlar öksürük boğaz ağrısı balgam şikayetleri var ise ilaç almayın
sıcak su + limon + zencefil karışımını günde 2 kere için. Doktorların dayattığı ilaçları içip vücuda ciddi zararlar vermeyin. Hepinize geçmiş olsun.
Valla ben doktor da yazsa uzun veya kısa süreli ilaç kullanmıyorum. Baş veya eklem ağrım çok şiddetliyse 1 tane ağrı kesici kullanır 1 hafta ilaç kullanmam. (Her ay toplasan ya 1 yada hiç ilaç atmam)
Doğal da beslendiğim yoktur bu arada Çikolata kahveyi iyi tüketirim

Grip'in ilacı uyku ve dinlenmede yatıyor. Uyku saatiniz geldiğinde Anlınıza sirke ile sulandırdığınız bir bez koyun. Üzerinizi de çift kat giyip yatakta terleyin sabaha hiç bir şeyiniz kalmaz.
Çalıştığınız süre içerisinde uyuyamıyorsanız da boğazınızı rahatlatacak şeyler tüketin. Limonlu veya Zencefilli Ilık çay olabilir.
7 gün boyunca ateş düşmedi, halsizlik, eklem ağrısı. Öksürünce göğüs ağrısı ne ararsanız vardı.
Şifayı kaptık. İlaç kullanmıyorum, reyizler kendi aralarında savaşıp yok ederler üç-dört güne.
Hocam çok geçmiş olsun bendede aynı sorun var 3gundur ise gitmiyorum bu yuzden ama Allah'a şükür toparladım
Bende hastaydım bir haftadır yeni toparlanıyorum. Öksürmekten sırtım ağrıyor
Bende hastalandım, öksürünce ciğerlerim ağrıyor kötü bir hastalık. İlaç felan kullanmıyorum durumum ne kadar kötü olursa olsun. Nane limon içerim genelde fakat bu sefer marketten salep alıp ısıtıp içtim. Olumlu etkisini gördüm tavsiye ederim.
augmentin, aferin sinüs, otrivine'den devam. goldberg gibi koşup duvara kafa atasım var sinüzitle iyice çekilmez bişey oldu. hayattan gram keyif almıyorum bi sigara içeyim diyorum iğrenç geliyor içemiyorum sıcak bişeyler içeyim diyorum tad alamıyorum. bi insanın saç dipleri bile ağrır mı ya
Herkese teşekkürler öncelikle.
Serum herhalde etkisini gösterdi. Dün olan öksürük burun akıntısı vs hepsi azaldı.
Size tavsiyem arkadaşlar sadece nane limon ile geçiştirmeyin. Bu ağırlaşırsa çok can yakar gibime geliyor. İlaç takviyesi almanızı öneririm. Herkese geçmiş olsun Allah şifa versin.