Muratcan Safyürek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanki fanlı ısıtıcılar çok toz üfler gibi geliyor bana

Evet bunu ben de düşündüm yazmanız çok iyi oldu.
Evde hiç kombi tesisatı yok, duvarları kırdırarak duvara yerleştireceğimiz veya duvarları kırmadan duvarın önüne çekilecek borularla bir tesisat kurulsa ve elektrikli kombiye bağlansa aynı tesisatı yarın doğalgaz kombisiyle de kullanabiliyor muyum? Yani değiştirmem gereken tek şey eğer kombi ise bu çok mantıklı çünkü gördüğüm kadarıyla bir elektrikli kombi 30-50k arasında. bugün sıfır alıp yarın onu 2.el de yarı fiyatına bile satsam max edeceğim zarar 25 bin lira. bu da göze alabileceğim bir tutar. ama tüm tesisat değişekse o zaman çok büyük bir maliyet olur. mantıken tesisatın değişmesine gerek yok gibi, öyle mi?

Hocam çok teşekkür ederim direkt ürün linki veya marka model bilgisi iletme şansınız var mı? O bahsettiğiniz peteklerden her odaya 2-3 tane falan mı almam gerekiyor? her petek için ayrı ayrı elektrik tesisatı çekiliyor sanırım?

Klima bir odada var ama klima çok rahatsız ediyor, belki daha gelişmiş bir klima alınsa rahatsız etmeyen bir model var mıdır? antibakteriyal klimalar falan duymuştum onlar belki rahatsız etmez. o konuda bilginiz var mı?

Yakıt işleri nasıl oluyor ve duman üfleme - ateş üfleme gibi riskleri var mı?

araştıracağım

Ufo çok bayıyor ya, doğalgazlı ev mesela hiç baymıyor ama bir odada ufo yansın fenalık geçirir insan. sizce de öyle değil mi?

Direkt tüm eve kombi tesisatı çekip elektrikli kombi alsam daha sonra aynı tesisat ile doğalgazlı kombi sistemine geçebilir miyim?
Hocam onu bilmiyorum kombi satanlara sorun bu arada sizin için araştırdım normal doğal gaz kombisini tüp ile çalıştırabilenler olmuş sizde doğalgaz gelene kadar böyle yapabilirsiniz

https://youtu.be/tSVYonYi5_0?si=tScHF6JiHK_GWFD4