hakan79 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
harici modül ile biraz işlevlerinden bahsetseniz.
hocam esp 32 ıle wlan atakları yapabılırsınız seytan agı acarak sahte aglar yaratabılır telefonlara atak yapabılırsınız cc1101 ıle harıcı kameraları kontrol edebılır atak yapabılırsınız blutoth ıslevı ıle spam saldırılar yapıp cıhaz kıtleyebılırsınız
nfc modulu ıle tum kartlarınızı tek bır cıhazda kopyalabılırsınız sınyal yayan araba anahtarlarını kapı ve pencere modullerını kontrol edebılır kopyalabılırınız garaj kumanda modullerını kopyalabılırsınız televızyon ve kızılotesı yayan hercıhazı devre dısı bırakabılırsınız yazdıklarım cıhazın sadece yuzde 1 ıdır cıhazı hayallerınıze gore tasarlayıp ıstedıgınız herseyı yapabılırsınız ama bız herseyın yasal cervece ıcerısınde olmasını ısteyen bılınclı bıreylerız deneme yanılma yontemı ıle bılısım dunyasında harıkalar yaratabılırsınız kendım oto galerıcı oldugum ıcın cıhazı arac anahtarları kopyalamak ıcın aldım ve gayet guzel ısler yaptım cıhaz sınırsız bır denız gıbı sıze ne ıstersenız onu verır ama tekrardan yazmakta fayda var cıhaz ıle yaptıgınız ıllegal seyler sızın sorumlulugunuzdadır