erdemozturk52 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar trafik cezası benim kadar ödeyen başka biri yoktur diye düşünüyorum. Her hareketime ceza yazılıyor. Kırmızı ışıkta geçme cezası diyor. 3 gün önce yazılmış ama daha tebliğ tarihi yok. Kavşakta yazılmış biliyorsunuz kavşaklarda 2 ışık olur. Birinden geçerken diğeri hemen arkasında olur ve kırmızı yanar. Zaten 80km hızla giderken nasıl o ışıkta durayım ani fren yapsam gene durmaz? 80 km hız da yasal hız otobandayım. İlk ışık sarı yanarken geçiyorjm hemen arkasındakine kırmızı yakıyorlar 1 saniyelik fark ile trafik cezası yazıyorlar. Böyle saçmalık olamaz.

daha tebliğ edilmemiş bunu nere itiraz edebilirim? E imzaya sahip değilim neden sürekli ceza geliyor bu iptal edilir mi?

EDİT GÖRSEL İLE ANLATIYORUM:

yeşil ile işaretlediğim ışık o an sarı oluyor sarıda geçiyorjm. Aynı anda kırmızı ile işaretlediğim ışık 1 saniye fark ile kırmızı oluyor. Ben de 70-80 km hızla gidiyorum dikkat edin 3 şeritli yol. O arada ani fren bile yapsam 80km hızla durmak ne derece mümkün? Böyle ceza mı olur ödedikten sonra itiraz edebilir miyim?

Hocam eğer bu iki ışık arasında 80 ile bile gitsem diyorsanız zaten baştan haksızsınız bu kadar kısa mesafede o hızlara çıkmanın mantıklı bir açıklaması yok.

Ek olarak bu yolun neresini tam olarak otobana benzettiniz? Otoban böyle bir şey değil haberiniz olsun