Valla konuyu gülerek okudum , ülkenin trafiği neden bu durumda olduğuna şaşmamak lazım. Kimse trafik kuralı bilmiyor, sürdüğü yolu tanımıyor.
Konuyu açan arkadaş şehir içi ve ya çevre yolunda sürerken kendini otobanda sanıyor. Hız limiti 80 diyor
Dünyanın hangi ülkesine gidersen git trafik ışıklarına yaklaşırken hız limiti düşer. Keşke sadece kırmızı ışıkta geçtin diye değil de hız limitini aştın diyede ceza kesselermiş.
Konu sahibine destek olan başka biri de uyarı üçgenini koymadığı için ceza yemiş ve polisi suçlamış. Eğer kaza yaptıysan , aracın arıza yaptıysa ya da herhangi bir sebepten aracını emniyet şeridine çektiysen belirli bir mesafede o uyarı üçgenini koyacaksın. Senin kapın yamuldu maddi kayıba uğradın diye diğer trafikteki araçların ve kendi hayatını riske atmaya gerek yok. Birde üste çıkıp ödemeyeceğim , her türlü iptal ettiririm demiş. Umarım itirazına işini iyi yapan biri denk gelir de cezanı katlayarak geri gönderir sana.
Bu ülkede her şey düzelir ama trafik ve trafikte kendini haklı sananların düzeleceğini hiç sanmıyorum.
bence nerde sürdüğümü bilmeden bu yorumu yazmanız saçma olmuş. 3 şeritli yol idi. ayrıca 80 değil 70-80 arası bir hızda idim. Bu yolda araç kullananların yorumlarını burdan okuyabilirsiniz :
https://forum.donanimhaber.com/samsu...ari--131194829
bu yolda 70-80 çok normal bir hız sınırı. hatta birisi 70 de gidilirse ciddi trafik oluşur yazmış ki doğru öyle bir yol. nasıl bir yer olduğunu bilmeden yorum yapmanız aşırı saçma. Bahsettiğim yolda 110 üstü bile giden var ben genelde orta şeritte normal biçimde giderim.