Tiktok artık vpn sağlayıcılarının sunucularının oluşturduğu Sabit IP VDS Proxy lerin iplerine erişebiliyor ve bu ipleri daha en başından kara listeye alıyor. Sabit ip kullanmayın ayrı bir telefonda ABD sim ve normal Düz VPN açın ve kapatmayın sürekli açık kalsın (vpn i her kapatıp açınca ip değişir çünkü bu da iyi değil) sadece o telefondan bolge abd mağaza abd dil saat hava durumu gibi ayarlayın konum servisleri full kapalı olsun. Evet tiktok sim kartın çipinden abd bölge verisi alıyor ama vpn de kullanmak gerekiyor sonuçta. tiktok bu durumun önüne geçmeye çalışıyor haliyle ama shadow banın çözümü düz vpn kullanmak. (Edit: VPN markasının hangi ülkeden olduğuna bakın sunucuları abd de olanlar tiktoka veri satmıyor.)
Hocam yedek telefon iphone 6'da fiziksel ingiltere sim kartı var. AVG VPN Sürekli olarak açık hiç kapatmadım.
şimdi iphone 11 alacağım ona da fiziksel USA sim karti almayı düşünüyorum. konum, telefon bilgileri vb. hepsini amerika yapacağım.
amacım amerika algoritmasına girmek tamamen. yt ile uğraşıyorum. doğru mu yapıyorum?