Hocam sizinle aynı bölüm aynı sınıftayım aynı şeyleri yaşadım. Siz nasıl bir yol izlediniz? Çalışmaya başladınız mı yoksa okuldan devam mı?
hocam ben okuluma devam ettim şuan 4. sınıfım, memurluğa gelecek olursak bence bulunduğunuz üniversiteyi göz önüne alın eğer zor bir fakülte değilse memurluk yapılabilir. Benim okuduğum üniversitede memur olan arkadaşlarım oldu lakin hem bulundukları kurumdan sınava girmek için izin dahi almaları bazen problem oluyor ek olarakta alttan dersleri de bi hayli fazla okullarının uzama ihtimali çok, onlara sorarsan memur olduklarından beri sürekli borç ödediklerini söylüyorlar ama çoğunun arabası motoru vs. var ama kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorlar. Dokuz eylülde memur olan arkadasımda var o çok rahat mesela okulla ilgili bir sorunu da olmuyor çok zorlamadıkları için. Ben şuan okula devam ediyorum 2. sınıfta 5 tane bütüm vardı almam gereken dersi ordan aldım diye düşünüyorum 3.sınıfta alttan ders dahi bırakmadım ve yüksek bir ortalama ile bitti. 4. sınıfın yorgunluğu da bir başka zaten okulu bitirme kaygısı vs. insana yük oluyor, son sene de ziyadesiyle zor. Memur olmadığım için pişman değilim olsam büyük ihtimalle okul uzardı kaldı ki hmgs gibi bir gerçekte var önümde yine de en iyi siz bilirsiniz ne yapmanız gerektiğini. Başarılar dilerim inşallah istediğiniz yerde olursunuz.