Bütün forum üyeleri beni yanlış anlamış. Öncelikle benim sorum sizleree değil doğrudan Barış beye idi.
Kimseye bir ithamda da bulunmadım burada diğer meslektaşlarımı da beni de referans gösteren yönlendirme yapan kişiler tabi ki var ve bu beis bir durum değil. Ve bunun için bir özür borcum olduğunu düşünmüyorum.
Hayatın olağan akışına aykırı bir şekilde 3 dakika önce açılmış konuya 13 tane bu referans veriliyorsa ben bunun altında buzağıyı da ararım danayı da kimse kusura bakmasın.
Burada kimsenin bot olmadığını bilecek kadar bu forumdayım, ama bot gibi davranıldığı gerçeğini değiştirmiyor. Bunu tetikleyen durumlara ayrıyeten bakacağız.
Yine de hakkınız helal ediniz.

Mesleki açıdan Barış bey benim bütün sorularımı politik bi şekilde üstü kapalı cevaplamış sağolsun, ama ben halen istediğim cevapları alamadım. Konu artık forum nezdinde benim açımdan kapandı.

Ayrıyeten değerli üstadım @DijitalMuhasebecim; konuyu aslında özetlemiş, biraz da olsa tarafsız gözle bakanlar bizi anlayacaktır.

Forum üyesi olan mükelleflerimin beni hiç bir konuya etiketlememesini rica edeceğim.