Merhaba hocam, öncelikle projenin detayını bilmediğim için genel bir bilgi paylaşmak istedim. Projedeki ana temaya göre farklı bilgiler de paylaşabilirim. Kompass gibi platformlar mevcut burada sektörel veya anahtar kelimelerle ulusal ve uluslararası aramalar yapabilirsiniz. Sektörel siteler de mevcut fakat hangi sektörlere ihtiyacınız olduğunu bilmediğim için o konuda bilgi kirliliği oluşturmak istemedim. Başarılar ve kolaylıklar dilerim
Merhaba hocam, öncelikle projenin detayını bilmediğim için genel bir bilgi paylaşmak istedim. Projedeki ana temaya göre farklı bilgiler de paylaşabilirim. Kompass gibi platformlar mevcut burada sektörel veya anahtar kelimelerle ulusal ve uluslararası aramalar yapabilirsiniz. Sektörel siteler de mevcut fakat hangi sektörlere ihtiyacınız olduğunu bilmediğim için o konuda bilgi kirliliği oluşturmak istemedim. Başarılar ve kolaylıklar dilerim
Teşekkürler hocam kompass'a bir göz attım. Aslında bazı noktada işime yarayacak gibi ama detaylı araştırma için satın alma gerekli sanırım. Konuyu biraz daha açayım. Dünyadaki toz alçı ve alçı plaka üreten şirketlerin bilgilerini toplamak istiyorum. Bir de ek olarak firmalardan bağımsız olarak dünyadaki alçı rezervlerinin yoğun olduğu bölgeleri bir dünya haritasında işaretlemek istiyorum. Anahtar kelimeleri "gypsum powder, gypsum board, gypsum plant, gypsum factory" olarak alabiliriz.
Bunu bir kaç api ve otomasyonla yapabiliriz.
Sektör girip o sektöre ait maps kayıtlarına ulaşabiliriz.
PM ile iletişime geçerseniz nasıl yapabiliriz bilgi veririm size
PM iletiyorum hocam. Teşekkürler