Furkfurkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, yaklaşık 5 yıldır Ticimax ile çalışıyoruz. Her sene "bu sefer değiştireceğim" diyorum ancak hep bir sıkıntı oluyor. Dün Microsoft Clarity'den alışveriş yapmaya çalışan müşterilerin davranışlarını inceledim ve bir kaç kayıt izledim, sırf Ticimax'ın yavaşlığı, sepet ve ödeme sayfasındaki teknik problemlerden dolayı onlarca müşteri kaybettiğimi gördüm. Açıkçası Ticimax'ın verdiğim parayı hakettiğini düşünmüyorum. Panelde bir sorun yaşadığımda destek ekibini arıyorum, adamlar paneli detaylı öğrenememişler. Eminim ki Ticimax panelini herhangi bir Ticimax çalışanından daha iyi kullanıyorumdur. Bezdim artık yani. Fiyatı da ucuz değil ki göz ardı edelim şu problemleri. Önerebileceğiniz bir altyapı, veya (özellikle mobilde) site hızı konusunda verebileceğiniz tavsiye varsa çok sevinirim.
Ticimaxta ara ara böyle sorunlar çıkması normal 20+den fazla ticimax kurulumu yaptık ve 10+dan fazla firmaya danışmanlık yapıyoruz eğer danışmanlık hizmeti düşünürseniz DM atabilirsiniz böyle sorunları ortadan kaldırmak bizim işimiz
E-ticaretin her adımında sizinleyiz.