Merhaba, hayırlı olsun.
- Sayfa açılış hızı: İnternet hızıyla alakası var mı bilmiyorum ama bende çok hızlı açıldı 2 saniyeyi bulmadı. Sayfalar arası geçiş muazzam hızlı.
- Kullanıcı deneyimi: Menü animasyonlarında ilk açılışta bir takılma, donma var. Ayrıca menü gözüme eksik geldi siz alt menü bazında kategorilendirmişsiniz ama biraz daha açılabilir sanki. Diğer sayfalarda sayfa başlığı ile header arasında boşluk çok az. Bu yüzden karışıyor iç içe giriyor gibi görünüyor. Üstten biraz boşluk bırakılsa fena olmaz.
- Tasarım ve kullanılabilirlik: Ürün & Stok Yönetimi, Sipariş & Satış ile başlayan modül satırınız ilk başta kapalı geliyor açılması için oka tıklama gerekiyor. Bence açık gelse daha iyi olurdu. Profesyonel temalar bölümündeki kartlar çok güzel duruyor. Müşteri yorumları çok iyi. Sitenin renk uyumu gayet dengeli. Site içerisinde başka bir sayfaya geçince örneğin iletişim sayfasına geçince sayfanın ortasından açılıyor. En üstten açılmadığı için başlıklar anlık karışıyor ama mouse ile hareket ettirince düzeliyor. Görsel 1 olarak ekliyorum. Logo basit geldi bana.
- Mobil uyumluluk: Açılış hızlı, mobil uyumlu lakin tek sıkıntı header ile üst başlık arasında boşluk yok o yüzden karışıyor logo üstüne çıkıyor yazılar.
- Güven hissi : Bana profesyonel geldi açıkçası. Güvenebileceğim bir site olmuş.
Görsel 1:
Genel anlamda başarılı buldum ufak tefek pürüzler halledilince muhteşem görünecektir. Elinize sağlık.
Teşekkürler Logo Konusunda birisiyle çalışmamız gerektiği doğrudur, Tasarımcımız olan bir arkadaşı kovmamıza ramak kaldı eğer siz tasarımcıysanız ücretli logo yapabilir misiniz ?