ArvexaSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun hocam bende aynı şekilde kaza atlattım, şimdi size telefonla onlarca avukatlık ve sigorta şirketi ulaşacaktır asla hiç birine onay vermeyin önce kendi tanıdığınız bildiğiniz avukata gidin, kaza ile ilgili karşı arabayla karşılıklı bir tutanak tuttunuz mu? Tutulan tutanakta kusur oranlarınız mevcut mu? Mevcut ise zaten sigortadan hem motorun ödemesini hemde maluliyet oranınıza göre bir sigorta ödemesi alacaksınız omurga kırığını hesaba katarsak bu miktar ortalama 500.000₺ ila 1.000.000₺ arasında olur diye tahmin ediyorum ancak öncelikle Kamera kayıtları istenilip kazanın yaya tarafından taksirli işlendiğine dair belgeleme yaptırmanız gerekecek bunun için de başta söylediğim gibi bir avukata ihtiyacınız olacaktır.
motorla yaptğım kazaların birinde, ehliyet, ruhsat plaka yoktu (sıfır motoru aldıktan 1.5 saat sonra kafa kafaya araçla çarpıştık) nasıl bilmiyorum ama 8/2 aldım. Araç Avrupa plakaydı, sadece A4 kağıdına (sanaideki ustaya bu ne kadar, şu ne kadar diye yazdığım kıvrışık kagıttaki rakamı) 1 sene sonra gönderdiler. sanırım 140-185 bin filan (olay 20 sene önce oldu)

Diğer kazada ise dediğiniz gibi, bakınız TAM 5 yıl geçti hala sigortacılar arıyor. Ben de hiç gitmedim. Halbuki yaralamalı trafik kazası, hastahane raporum ve akabinde ( € & Dolar kontratlı gelir kaybı belgesi anlamında kullanlıyor) yurt dışı işlerim 1 sene sarkmıştı. yüklü tazminat alırsınız vs dediler ama kaldı öyle....
yorumu okuyunca, gene aklıma geldi. sigortacının dediği siz bir imza atın ve banka hesabı bırakın hepsini biz hallederiz demişti...