@malimusavirbb; barış bey ile çalışan insanlardan biri de benim şirket kuracak olduğumda bir kaç kişiye ulaştım buradan izmirde olmamam sebiyle barış beyinde izmirde olduğunu duyunca ofiside bana yakın olduğu için gittim kahvesini içtim tüm süreci dinledim anlattı daha sonra çalışma kararı aldım. fiyatta indirim istedim mali müşavirler odası mı ne varmış fiyatta belli bir tutar belirlediklerini altında işlem yapamayacağını söyledi o fiyat üzerinden anlaştık yaklaşık 5-6 aydır birlikte çalışıyoruz bazı sorunlarımda dilekçe olarakda çok yardımcı oldu birde sürekli ulaşılabilir olduğu için tercih ettim.

harun beyin sorularına cevap vermem gerekirse çünkü bende birkaç kere barış beyin konularına girip ref olması adına çalıştığımı belirttim
Size referans olanlar ile aranızda ki ilişki nedir?yani kendi adıma konuşmak gerekirse forumdan tanıştım kendisiyle bir bağım yok
Eğer bu kişiler mükellefiniz ise neden bu kadar arkanızda duruyorlar? yani arada denk gelince yazılarına ref oluyorum ki forumda düzgün ticaret yaptığım tün insanlara ref oluyorum barışa özel değil
Bedava mı mali müşavirlik hizmeti veriyorsunuz? ben ücretini ödüyorum ki kimsenin bedavaya iş yapacağını düşünmüyorum düşünmenize şaşırdım
Eğer mükellefiniz değil ise, bot hesap gibi mi kullanıyorsunuz ? ben mükellefiyim r10 da bot kullanım zaten yasak diye düşünüyorum

bu konunun çok iyi niyetli açıldığını düşünmüyorum keza bu soruları kendine de sorabilirdiniz diye düşünüyorum. zaten 3-5 mali müşavirsiniz forumda smm panelciler ne yapsın bence insanlara yardımcı olmaya çalışsanız çok daha iyi iş yaparsınız ayrıca sizin mali müşavirler odanız yok mu niye bunu formda şikayet ediyorsunuzda odanıza yada maliye bakanlığına şikayet etmiyorsunuz ortada bir adeletsizlik yada hukuksuzluk varsa maliye araştırsın girdisini çıktısını para almadan nasıl birinin defterini tutsun biri anlamlandıramıyorum