Merhaba,
İşletmeci değişikliği için bizler Türk Telekom'a para ödemekteyiz fakat bu cüreti sizden talep etmemekteyiz.
Bizim veya diğer firmaların talep etmiyor olması bu işlemin ücretsiz olduğu anlamına gelmiyor.
Her ne kadar şuanda sektörde olmasalarda diğer firmalar hakkında konuşmayı doğru bulmuyoruz.
Ping değerleri hemen hemen her firmada aynıdır, bizim direk Sofya bağlantımız olduğu için bazı servislere biraz daha hızlı ulaşabiliyoruz.
hocam amacım sizinle munakaşa etmek değil bütün firmalar geçişlerde ücret almıyor siz bir lüks gibi sununca sormak istedim diğer firma dediğiniz comnet hakkında konusmak değildi amacım onlarda sizin gibi piyasaya göre en ucuz hizmeti veriyordu ilk etaplarda da guzel hizmet veriyordu allah var lakin müsteri sayıları artınca ve ona göre tedbir almayıp hazırlık yapmayınca patladılar cok eski datacenter deneyimleri olmalarına rağmen arkalarında binlerce magdur bıraktılar insallah uygun fıyata kalıtelı hızmet verırsınız biz tüketiciler olarak temennimiz bu yönde lakin anlamadığınız kısım şu müşteri sayısınız artmasından kaynaklı müşterilerinize hizmet verme konusunda sorun yaşarmıyız ona göre bir yol planınız var mı tedbirinizi aldınız mı sonucta r10 gibi kitlesi yüksek bir forumda reklamınızı yaptınız . dogu ve guney dogudaki ping konusunda gelincede suana kadar ttnet - milenicom - turknet - gıbırnet - netspeed - comnet gibi firmaları kullandım fiber alt yapıda ve hepsinin ping degerleri birbirlerinden farklı cıktı cok yüksek cıkan oldu düşük ping veren oldu trafiğin yönlendirmelerine ve bolgedeki pop noktalarına göre o yüzden o bölgede müşterileriniz varsa ortalama vermiş oldugunuz bilindik oyun sunucularına ping degeriniz nedir diye sordum iyi satışlar dilerim