Mio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladım hocam yani gayet değişik geliyor bana
Şöyle düşünün işte güzel bir yemek kokusu gelince nasıl sizi cezbediyor ise, parfüm kokusuda insanlar cezbeder. Ama atıyorum sizi kokusu ile cezbeden bir yemeğin kokusu, herkese aynı gelmez. O yüzden ben pahalı parfüm almıyorum yıllardır aynı parfümü kullanırım. Yapacağın en basit şey ucuz açık parfüm satanlardan böyle kokusu sana güzel en ufak şişelerden alman. Kalabalık bir alana girmeden üstüne sık az kokunun yumuşamasını bekle dal mekana İnsanların sana bakış açısına göre farklı ortamlarda deneyebilirsin. Baktın ki etkileşim yok, başka modeline geçersin illa bulursun.

Ben kullandığımı 2010 da çalıştığım yerin sahibine eşi almış. Ama o açık parfüm sevmediğinden kenarıya koymuştu. Bende malum sürekli hareket içindeyiz orada duruyor diye her ofise geldiğimde sıkar başka müşteriye giderdim. Günde 10 yere servis verirdim böyle. 10 yerden 4 ü kokuya iltifat edince 15 yıldır hiç değiştirmedim. Geçen sene arkadaşım geldi o bile kokuya bayıldı aynı şeyi oda kullanıyor. Şekerimsi kokular bana güzel geliyor